Εξάρχεια: Φωτογραφίες ντοκουμέντα από τον 45χρονο επιδειξία – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες
«Όταν έβλεπε κάποια κοπέλα, κατέβαζε το παντελόνι του. Τον είχαμε δει. Εννοείται πως φοβόμασταν όλο αυτόν τον καιρό» λένε αυτόπτες μάρτυρες στα Εξάρχεια
Χειροπέδες στον άνδρα που είχε σκορπίσει τον τρόμο στα στενά των Εξαρχείων προβαίνοντας συστηματικά σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανυποψίαστων γυναικών, ακόμα και κατά ανήλικων κοριτσιών.
Σε αποκλειστικές φωτογραφίες του MEGA καταγράφεται έξω από δημοτικό σχολείο της περιοχής. Ούτε εκεί δίστασε να κάνει τις αποτρόπαιες πράξεις του. Γονείς και εκπαιδευτικοί σε σοκ.
«Υπήρχε φόβος»
«Εγώ τον είχα δει εδώ και τον γνώρισα. Επιδειξίας. Από μία μάνα το έμαθα, που έχει δύο κοριτσάκια δίδυμα και πήγαινε και κυκλοφορούσε εκεί έξω από το σχολείο στην Ιουστινιανού. Υπήρχε φόβος γενικά. Τα παιδιά, σχολείο δημοτικό. Τους είπε η Αστυνομία ότι πρέπει να τον πιάσει επ’ αυτοφώρω», λέει αυτόπτης μάρτυρας.
Μέσα σε 10 μέρες ο 45χρονος με καταγωγή από το Ιράν είχε επιτεθεί 4 φορές. Στις 2 Φεβρουαρίου μία 27χρονη τον είδε από το παράθυρο του σπιτιού της να προχωρά στις γενετήσιες πράξεις. Στις 3 Φεβρουαρίου κινήθηκε με τον ίδιο τρόπο απέναντι σε μία 15χρονη που περπατούσε στην οδό Πλαπούτα. Το ίδιο έκανε και στις 4 Φεβρουαρίου στην οδό Ιουστινιανού μόλις συνάντησε μία 25χρονη. Οι γυναίκες, με αναρτήσεις στα social media, προσπαθούσαν να προειδοποιήσουν η μία την άλλη.
«Κατέβαζε το παντελόνι του»
«Όταν έβλεπε κάποια κοπέλα, κατέβαζε το παντελόνι του. Τον είχαμε δει. Εννοείται πως φοβόμασταν όλο αυτόν τον καιρό. Κάποιες κοπέλες τις είχε ακολουθήσει κιόλας. Είχαν ανέβει στο Instagram και στο Facebook προειδοποιήσεις για αυτόν», λένε μάρτυρες.
Η τελευταία επίθεση έγινε την περασμένη Πέμπτη επί της οδού Καλλιδρομίου. Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια, με περίοικους, ανάμεσά τους και ένας ομοεθνής του, να ακινητοποιούν τον δράστη και αστυνομικούς της ΟΠΚΕ να τον συλλαμβάνουν.
Στην κατοχή του οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 18 εκατοστών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν στην Ομόνοια και πάλι για κατοχή μαχαιριού. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες βρισκόταν στη χώρα με πολιτικό άσυλο.
- Οι εγκληματικές οργανώσεις πλουτίζουν καθώς οι ιστοσελίδες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών διπλασιάζονται
- Κατάσκοποι… της Τεχνητής Νοημοσύνης οι εργοδότες – Πρώτα παρακολουθούν, μετά απολύουν
- Υδατοκαλλιέργεια: Στο 1 εκατ. τόνους η παραγωγή στην ΕΕ αξίας 4,6 δισ. ευρώ – Πού βρίσκεται η Ελλάδα
- Δημιουργία παραποτάμιου πάρκου έκτασης 60 στρεμμάτων
- «Κράξιμο» από τον Νέβιλ: «Στην Τσέλσι δεν ξέρουν τι κάνουν»
- ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Κοβέσι: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει βυθίσει τη χώρα στη διαφθορά και στην ανυποληψία
- Η κόρη του Eminem μοιράζεται τις πρώτες φωτογραφίες από τη γέννηση της κόρης της
- Αλέξης Τσίπρας στο φόρουμ των Δελφών: Δεν ζούμε πλέον σε κανονική χώρα, ο Μητσοτάκης έπρεπε να είχε παραιτηθεί – Έχω χρέος να συμβάλλω στην επιστροφή της σταθερότητας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 23.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/tati-y-adri-mGCpUTubtdg-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442