Τροχαίο στον Πλαταμώνα: Σοκάρουν oι φωτογραφίες από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος που έχασε την ζωή του
Ένας νεκρός από το τροχαίο στον Πλαταμώνα.
Άμορφη μάζα σιδερικών έγινε το ασημί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, λίγο μετά τη σήραγγα του Πλαταμώνα, τα ξημερώματα της Κυριακής.
Λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Αθήνα, έπεσε πάνω σε δύο ΙΧ επιβατικά τα οποία ήταν σταματημένα στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης επί της ΠΑΘΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το λεωφορείο του ΚΤΕΛ έπεσε πρώτα με σφοδρότητα στο ασημί αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια χτύπησε το μπλε αυτοκίνητο, και αυτό «καρφώθηκε» ανάμεσα στο λεωφορείο και το πρώτο όχημα.
Ο 19χρονος ήταν συνοδηγός στο ασημί αυτοκίνητο. Στο ίδιο αυτοκίνητο επέβαιναν και οι τρεις σοβαρά τραυματίες, 19, 22 και 34 ετών. Ένας από τους σοβαρά τραυματίες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας, ενώ οι άλλοι δύο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.
Δείτε εικόνες από το όχημα:
Οι τρεις που τραυματίστηκαν πιο ελαφρά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λάρισας. Πρόκειται για έναν 44χρονο, μία 42χρονη και μία ανήλικη οκτώ ετών, οι οποίοι ήταν επιβάτες του μπλε αυτοκίνητο.
- HOTΕΛ ΕΛVIRA»: Νέο επεισόδιο απόψε στο MEGA
- Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε στο πόδι η γυναίκα που παρασύρθηκε από φορτηγό στο Ηράκλειο
- Παίκτης της Λεβερκούζεν αποθέωσε τον Μεντιλίμπαρ πριν το ματς με τον Ολυμπιακό (vid)
- Ιράν: Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για παρατεταμένη στρατιωτική εκστρατεία
- Κακοκαιρία: Σαρώνει σε Ηλεία και Μεσσηνία – Πλημμύρες και διαρκείς κατολισθήσεις βράχων – Απειλούνται σπίτια
- Τζέσικα Άλμπα – Κας Γουόρεν: Οριστικός χωρισμός – Ποιος αναλαμβάνει την επιμέλεια των παιδιών τους




