Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα γενέθλια του εγγονιού της πήγαινε η 54χρονη που σκοτώθηκε στο τροχαίο στην Ορεστίαδα

Στα γενέθλια του εγγονιού της πήγαινε η 54χρονη που σκοτώθηκε στο τροχαίο στην Ορεστίαδα

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου έξω από την Ορεστιάδα.

Σοκαρισμένη είναι η περιοχή της Ορεστιάδας από το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ανάμεσα σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο και ένα βαν, με τραγικό απολογισμό τρεις νεκρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, η 54χρονη που ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου και έμενε στην Ορεστιάδα αν και ήταν από το χωριό Δίκαια, πήγαινε στα Ρίζια για τα γιορτάσει με την οικογένειά της τα γενέθλια του εγγονιού της.

Σημειώνεται ότι το λευκό βαν οδηγούσε ένας 85χρονος από τη Νέα Βύσσα με συνεπιβάτη έναν 48χρονο συγχωριανό του, πατέρα ενός μικρού κοριτσιού.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ορεστιάδας. Ήδη έχει πάρει καταθέσεις για τις συνθήκες που έγινε αυτό και ποιος μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, από οδηγούς που επίσης κινούνταν στον κάθετο άξονα Ορμενίου-Αρδανίου, που είναι γνωστό ότι δεν διαθέτει διαχωριστικό κιγκλίδωμα.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το τροχαίο

Την 22-4-2023 και ώρα 12.50, στο 117ο χιλιόμετρο της ΕθνικήςΟδού Αλεξανδρούπολης – Ορμενίου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 54χρονη ημεδαπή συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 85χρονος ημεδαπός και επέβαινε 48χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των οδηγώνκαι του συνεπιβάτη, οι οποίοι μεταφέρθηκαν αντίστοιχα στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας.Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ορεστιάδας.

Πηγή φωτογραφίων: radioevros.gr

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024