Μεγάλες στιγμές για την Αλκμααρ των Ελλήνων! Οι Ολλανδοί άντεξαν κόντρα στην Αντερλεχτ και μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, τσέκαραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Conference League!
Μετά και το 2-0 της κανονικής διάρκειας, η Αλκμααρ έριξε στο καναβάτσο τους Βέλγους στη ρωσική ρουλέτα. Ο Ράιαν κατέβασε ρολά σε δύο εκτελέσεις και με 4-1, πανηγύρισε τη μεγάλη πρόκριση στην τετράδα.
Τον δρόμο για την επόμενη φάση άνοιξε ο Βαγγέλης Παυλίδης. Ο Ελληνας επιθετικός πήρε στις… πλάτες του την ολλανδική ομάδα, προσφέροντας μια μοναδική παράσταση.
Μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Παυλίδης άνοιξε το σκορ για τους Ολλανδούς από την άσπρη βούλα, ενώ οχτώ λεπτά αργότερα, σημείωσε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του.
Ωστόσο, στο ημίχρονο, ο Ελληνας φορ αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο ελεώ τραυματισμού. Οι Βέλγοι βρήκαν τον τρόπο να ισορροπήσουν την αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να χάνουν την αποτελεσματικότητά τους.
Στο 66ο λεπτό η κεφαλιά του Όντγκααρντ πέρασε μόλις έξω και στο 79’ ο Φερμπρούγκεν είπε όχι σε σουτ του Σουγκαβάρα. Και στο 84’ η προσπάθεια του Κερκέζ τράνταξε το δοκάρι των Βέλγων.
Στο 90+3’ ο Ράιαν μπλόκαρε το σουτ του Στρούικενς κι έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.
Εκεί η Αλκμαάρ σκόραρε στο 112’ με τον Όντγκααρντ αλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ κι έτσι το ματς πήγε στη ρωσική ρουλέτα.
Εκεί ο Κλασί ευστόχησε για το 1-0 και ο Φερτόνχεν νικήθηκε από τον Ράιαν. Ο Σουγκαβάρα έγραψε το 2-0 και ο Κάνα μείωσε σε 2-1 ενώ ο Ράιντερς έγραψε το 3-1. Ο Ράιαν κατέβασε ρολά και στον Σαρντεγιά και ο Μέιρντινκ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.