Κιάτο: 27χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του
Νεκρός σε τροχαίο στο Κιάτο ένας 27χρονος – Έχασε τον έλεγχο της μηχανής του.
Ακόμα μία τραγωδία στην άσφαλτο, αυτή τη φορά στο Κιάτο, όπου ένας 27χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, γύρω στις 19:30 το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, ένας 27χρόνος από το Κιάτο, που κινείτο επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών και συγκεκριμένα στη Συκιά Ξυλοκάστρου, έχασε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, τον έλεγχο της μηχανής του και σύρθηκε στο οδόστρωμα.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ, και παρέλαβε τον 27χρονο βαριά τραυματισμένο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Ξυλοκάστρου.
Στη συνέχεια, διακομίστηκε, με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο, ο νεαρός κατέληξε λόγω των τραυμάτων του.
- Τραπεζικές απάτες: Η τεχνητή νοημοσύνη δίνει προβάδισμα στους επιτήδειους
- Εργατικά δυστυχήματα: Δουλεύοντας μέχρι θανάτου…
- Πώς ζεσταίνονταν οι μοναχοί στον Μεσαίωνα – Τα θερμαινόμενα δωμάτια και η αξία της φωτιάς
- Εννέα μυστικά για να σπάσεις την «κατάρα» του single μετά τα 30
- Άλλαξαν χέρια ακίνητα 4,2 δισ. ευρώ το 2025
- Πενία τέχνας κατεργάζεται – Τι θα τρώμε στο μέλλον;






