Σε μπαρ στη Σάμη της Κεφαλονιάςβρέθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείαςστο νησί.
Ο Αλέξης Τσίπρας, με χαλαρή διάθεση, απολαμβάνει την μπύρα του, συνομιλώντας με κατοίκους του νησιού ενώ αύριο θα περιοδεύσει σε Αργοστόλι και Ληξούρι.
«Δε θέλουμε δεύτερη ευκαιρία, θέλουμε ΤΗΝ ευκαιρία να κυβερνήσουμε με βάση αυτά που πιστεύουμε» λέει ο κ. Τσίπρας μιλώντας με πολίτες, εξηγώντας ότι αν αυτή τη φορά οι Έλληνες εμπιστευτούν τον ΣΥΡΙΖΑ «θα μπορούν να κυβερνήσουν χωρίς μνημόνια και να εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους».
Τη Μεγάλη Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφτεί στις 10:30 την κεντρική αγορά του Αργοστολίου και στις 12:30 θα μεταβεί στο Ληξούρι, όπου θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία του Δήμου.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας