
Μπερλουσκόνι: «Μέχρι τώρα δεν προκύπτει ότι πάσχει από λευχαιμία», υποστηρίζει το «Φόρτσα Ιτάλια»
Τι αναφέρει το κόμμα του πρώην πρωθυπουργού για την κατάσταση της υγείας του.
«Η κατάσταση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι σταθερή, η νύχτα πέρασε ήρεμα», δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών και συντονιστής του κόμματος «Φόρτσα Ιτάλια», Αντόνιο Ταγιάνι.
Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa μεταδίδει ότι «υπάρχουν αιματολογικά προβλήματα, τα οποία προκαλούν μεγάλη ανησυχία». Μεγάλο μέρος του Τύπου, αναφέρεται σε σοβαρό πρόβλημα λευχαιμίας, το οποίο και φέρεται να προκάλεσε τη νέα εισαγωγή του Καβαλιέρε, χθες, Τετάρτη, στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου.
Δεν έχει τοποθετηθεί ο προσωπικός του γιατρός
Ο προσωπικός γιατρός του Μπερλουσκόνι καθηγητής Αλμπέρτο Τζανγκρίλο, κατά την είσοδό του στο νοσοκομείο χθες δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις και αναμένεται να διαπιστωθεί αν σήμερα θα συνομιλήσει με τους δημοσιογράφους.
Ο εκπρόσωπος της «Φόρτσα Ιτάλια» στη Βουλή Πάολο Μπαρέλι δήλωσε ότι «σήμερα πρόκειται να εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν» και ότι «μέχρι τώρα δεν προκύπτει ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πάσχει από λευχαιμία».
- Ναύπακτος: Απίστευτο περιστατικό – Φίδι μπλόκαρε τιμόνι αυτοκινήτου
- Ιράν: Απειλεί με επέκταση του πολέμου «πολύ πέραν» της Μέσης Ανατολής σε περίπτωση νέας επίθεσης
- Το διπλό «μέτωπο» του ΠΑΣΟΚ απέναντι στη ΝΔ και η απόφαση του συνεδρίου – Παρών ο Ανδρουλάκης στη Βουλή
- Live streaming η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού
- Ρόδος: Τι αναφέρει η έκθεση για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε μητέρα και κόρη
- Έξαλλος ο ο Κουτλουάι με Παναθηναϊκό και Χέιζ-Ντέιβις: «Σκύψε το κεφάλι και ζήτα συγγνώμη»






