Τουρκία: Βυθίστηκε φορτηγό πλοίο ανοιχτά της Αττάλειας – Τρεις νεκροί και 8 αγνοούμενοι
Η ακτοφυλακή της Τουρκίας ανέφερε ότι το πλοίο εξέπεμψε σήμα κινδύνου καθώς είχε πάρει κλίση - Συνεχίζεται η επιχείρηση έρευνας για τους αγνοούμενους ναυτικούς.
Ένα φορτηγό πλοίο, με σημαία Γουϊνέας-Μπισάου, βυθίστηκε την Τετάρτη στα ανοικτά των ακτών της Αττάλειας της Τουρκίας.
Δεκατέσσερις Σύροι ναυτικοί επέβαιναν στο πλοίο «Joe 2», το οποίο είχε αποπλεύσει από την Αλεξανδρέττα (Ισκεντερούν) της Τουρκίας και μετέφερε αλουμίνιο στην Ουκρανία.
Τρεις ναυτικοί εντοπίστηκαν νεκροί, δύο διασώθηκαν από ελικόπτερο της τουρκικής ακτοφυλακής και άλλοι τρεις από παραπλέοντα πλοία, σύμφωνα με τον νομάρχη της Αττάλειας, Ερσίν Γιαζιτζί.
Ψάχνουν 8 αγνοούμενους ναυτικούς
Η τουρκική ακτοφυλακή ανέφερε νωρίτερα ότι το πλοίο εξέπεμψε σήμα κινδύνου στις 3:47, καθώς είχε πάρει κλίση.
Ακολούθησε μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, η οποία συνεχίζεται καθώς αγνοείται η τύχη οκτώ ναυτικών.
- Η ιδιαίτερη απάντηση του Μπλόσομγκεϊμ για τον Ολυμπιακό (pic)
- O Σεμπάστιαν Μπαχ ζητά συγγνώμη από την Κριστίνα Άπλγκεϊτ
- ΕΝΦΙΑ: Αναρτώνται σήμερα τα εκκαθαριστικά στην ΑΑΔΕ
- Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, ψάχνουν εντός έδρας τρίποντο ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- Κύριες συντάξεις μέσα σε έναν μήνα – Πώς θα μειωθεί δραστικά ο χρόνος έκδοσης
- Κοντράρεται με τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός – Ο Παναθηναϊκός «μάχεται» με την ΑΕΚ για τη δεύτερη θέση





