Ο Γιώργος Λιάνης καλεσμένος στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος Τετ α Τετ μίλησε τη σύντομη ερωτική σχέση που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο δημοσιογράφος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α τετ» με τον ίδιο να παραχωρεί μια εκτενή συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την ερωτική σχέση, που είχε με την αείμνηστη ηθοποιό, η οποία τον διεκδικούσε με τον τρόπο της, όπως έγινε γνωστό.

Το γεγονός σχολίασαν άνθρωποι που ήταν κοντά στην μεγάλη πρωταγωνίστρια και εξέφρασαν την μεγάλη δυσαρέσκειά τους στα λεγόμενα του δημοσιογράφου.

Η Έφη Πίκουλα είπε: «Είναι ντροπή να εκμεταλλεύονται το όνομα της γιατί ”πουλάει”, χρησιμοποιούν σεξιστικά και ανόητα σχόλια που την προσβάλλουν. Είναι απαράδεκτο όποιος το κάνει αυτό, ή Λιάνης λέγεται ή δεν ξέρω κι εγώ, όταν λες κάτι επί προσωπικού γίνεσαι γελοίος. Τι θα βγάλει τον ανδρισμό του, ότι είναι ωραίος εραστής; Τι θέλει να πλασάρει ο κύριος αυτός; Ο άνθρωπος ξεμωραίνεται όταν μεγαλώνει».

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου δήλωσε: «Δεν είδα τόσα χρόνια που είμαστε μαζί ούτε ένα λεπτό να κάνει δήθεν μία τέτοια κίνηση. Η Αλίκη για εμένα ήταν το πιο ηθικό πλάσμα, ήταν άμεμπτη. Δεν έδωσε δικαίωμα σε κανένα».

«Δεν έκανε καλά ο Λιάνης»

Και η Ζωζώ Σαπουντζάκη πήρε θέση επί του θέματος λέγοντας: «Δεν έκανε καλά ο Λιάνης ύστερα από τόσα χρόνια να αποκαλύψει αυτό το πράγμα, είναι ντροπή. Σωστή η απόφαση του Γιάννη Παπαμιχαήλ να κινηθεί εναντίον του Γιώργου Λιάνη. Την αγαπούσα πολύ την Αλίκη, είναι ντροπή μετά από τόσα χρόνια που ”έφυγε” να λέγονται αυτά τα πράγματα».