Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βουγιουκλάκη: Οργισμένος ο γιος της Αλίκης με τον Λιάνη - Ζητά εξηγήσεις από τον δημοσιογράφο

Βουγιουκλάκη: Οργισμένος ο γιος της Αλίκης με τον Λιάνη – Ζητά εξηγήσεις από τον δημοσιογράφο

Ετοιμάζεται να καταθέσει αγωγή και μήνυση, μετά τις δημόσιες δηλώσεις του για την προσωπική ζωή που είχε με την μητέρα του

Στην αντεπίθεση περνά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι ιδιαίτερα θυμωμένος με τον Γιώργο Λιάνη, μετά τις δηλώσεις του για την μητέρα του.

Ο δημοσιογράφος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α τετ» με τον ίδιο να παραχωρεί μια εκτενή συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την ερωτική σχέση, που είχε με την αείμνηστη ηθοποιό, η οποία τον διεκδικούσε με τον τρόπο της, όπως έγινε γνωστό.

«Η Αλίκη ήταν η μεγαλύτερη Ελληνίδα star. Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Την συνέκρινε με την Αιμιλία και με ρώταγε αν είναι πιο ωραία αυτή ή η Αιμιλία… Με ρώτησε: Δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου; Και εγώ είπα αυθορμήτως, έχεις! Μου λέει τι; και λέω: Το στήθος σου. Μου λέει ‘Πάρ’ το’ ανοίγοντας μια μεταξένια ρόμπα», περιέγραψε στη συνέντευξή του ο Γιώργος Λιάνης.

Η εξομολόγησή του αυτή έχει εξοργίσει τον γιο της Αλίκης, ο οποίος ετοιμάζεται να καταθέσει αγωγή και μήνυση κατά του Γιώργου Λιάνη.

Ο δικηγόρος του Γιάννη Παπαμιχαήλ μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο ο εντολέας του θέλει να κινηθεί νομικά κατά του δημοσιογράφου και πρώην βουλευτή.

Παράλληλα, επισήμανε πως αν ο Γιώργος Λιάνης ζητήσει συγγνώμη γι’ αυτά που είπε, δεν θα υπάρξει συνέχεια στο θέμα.

«Οτιδήποτε έχει σχέση με τη γενετήσια ζωή είναι αυστηρά προσωπικό δεδομένο. Ακόμη κι αν ζει κάποιος, αποφεύγουμε να αναφερόμαστε σε τέτοιου είδους ιδιαίτερα προσωπικές στιγμές. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν είναι μεν στη ζωή όμως ο νόμος προστατεύει και τα δικαιώματα των νεκρών», είπε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Ήταν ανεπίτρεπτο αυτό που έκανε ο Γιώργος Λιάνης, ειδικά από τη στιγμή που είναι άνθρωπος των γραμμάτων».

«Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ένιωσε σοκ όταν άκουσε τον Λιάνη να αναφέρεται σε θέματα που έχουν να κάνει με τη γενετήσια ζωή της μητέρας του και με μια περιγραφή όχι τόσο κολακευτική γι’ αυτή. Νιώθει οργή και στενοχώρια. Παρ’ όλα αυτά, ο Γιώργος Λιάνης έχει την ευκαιρία να μιλήσει μαζί του και να ζητήσει μια συγγνώμη. Αν το κάνει εγώ θα προτείνω να μην υπάρξει συνέχεια», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024