Στην τελική της ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Βόλο στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των playoff της Superleague.
Όσο αφορά τα αγωνιστικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει μονάχα στις υπηρεσίες του Πούχατς ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.
Όλα δείχνουν ότι ο Ιωαννίδης θα ξεκινήσει στην κορυφή και ο Σπόραρ θα είναι στον πάγκο. Το πιθανότερο, επίσης, είναι ο Κουρμπέλης να βρεθεί στην αποστολή, αλλά να προφυλαχθεί.
Τέλος τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί με την Λεωφόρο να αναμένεται κατάμεστη.
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.