Τέμπη: Ο 59χρονος σταθμάρχης εκπαιδεύτηκε σε σταθμό χωρίς πίνακα ελέγχου
Ο σταθμάρχης που έχει προφυλακιστεί για την τραγωδία στα Τέμπη, εκπαιδεύτηκε σε σταθμό με χαλασμένο πίνακα ελέγχου.
Την ώρα που το κουβάρι των ευθυνών για την τραγωδία των Τεμπών ξετυλίγεται, ή περιπλέκεται, νέα στοιχεία για την εκπαίδευση του 59χρονου σταθμάρχη, που βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος για το δυστύχημα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Η εκπαίδευση των σταθμαρχών έχει ξαναμπει στο μικροσκόπιο και τα τελευταία στοιχεία αποδεικνύουν ότι ήταν παραπάνω από ελλιπής.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο 59χρονος σταθμάρχης, εκπαιδεύτηκε –κατά το μεγαλύτερο μέρος- στην Καλαμπάκα και στο Λιτόχωρο.
Ο σταθμός της Καλαμπάκας είναι τερματικός ή αφετηρίας, που σημαίνει ότι ήταν πολύ απλός σταθμός και όπως μετέφεραν αρμόδιοι στο Mega, δεν θα χρειάστηκε ο σταθμάρχης να πάει περισσότερες από δύο φορές.
Στο Λιτόχωρο έκανε εκπαίδευση σε χαλασμένο πίνακα ελέγχου.
Μικρότερο χρονικό διάστημα εκπαίδευσης πέρασε σε Λάρισα και Παλαιοφάρσαλο όπου υπάρχει πίνακας χάραξης αλλά φαίνεται πως αυτό δεν ήταν αρκετό.
- Ρατσισμός, fake news και χορός YMCA: Στην τελευταία του ομιλία ο Τραμπ επιστρέφει στις προεκλογικές του τακτικές
- Daikin Altherma 4 H: Η αντλία θερμότητας νέας γενιάς που αναβαθμίζει τον χώρο μας σε ένα αποδοτικό και άνετο περιβάλλον
- Μαρόκο: Φονική κατάρρευση κτιρίων – Τουλάχιστον 22 νεκροί και 16 τραυματίες
- Δήμος Αναστασιάδης: «Η 2η εγκυμοσύνη της Τζένης ήταν σοκαριστική, ο γιατρός μας το είχε απαγορεύσει»
- «Στην Ελλάδα το σαββατοκύριακο ο Μόρις – Πλήρης συμφωνία με τον Ολυμπιακό»
- Υπόμνημα της δημάρχου Γαύδου στην κυβέρνηση για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί


