Ελένη Καστάνη: «Κατέρρευσε» on air – «Έχω αυτή τη… σχιζοφρένια ως άνθρωπος»
Ξέσπασε τα κλάματα η ηθοποιός
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Ελένη Καστάνη. Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» το μεσημέρι της Κυριακής και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική και επαγγελματική της πορεία.
Όταν όμως αναφέρθηκε στον πατέρα της, αμέσως μετά το βίντεο που προβλήθηκε για τη ζωή της, έβαλε τα κλάματα.
«Με έκανε να φιλοσοφήσω τη ζωή»
«Είναι αλήθειες, αυτά είναι από τη ζωή βγαλμένα. Έχω αυτή τη… σχιζοφρένια ως άνθρωπος. Μπορεί να καταρρεύσω, όπως τώρα, με ένα αφιερωματικό βίντεο, αλλά μπορείς και να μου δώσεις ένα βουνό ολόκληρο και να το σηκώσω στις πλάτες μου», ανέφερε αρχικά.
Με δάκρυα στα μάτια, στη συνέχεια μίλησε για την περίοδο που αυτοκτόνησε ο πατέρας της, ενώ εκείνη ήταν 12 ετών: «Αυτό το γεγονός που έγινε με τον πατέρα μου, με έκανε να φιλοσοφήσω τη ζωή, να προσπαθήσω να το εξηγήσω αυτό ας πούμε. Ήμουν 12 χρονών, αλλά ο πατέρας μου το έκανε αυτό γιατί δεν έκανε αυτά που ήθελε στη ζωή του».
Και πρόσθεσε για τη ζωή της: «Εγώ πήγα στο Πανεπιστήμιο είχα μπει στη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης. Θα μπορούσα να γίνω υπάλληλος σε τράπεζα. Αλλά η μαμά μου με άφησε μετά ελεύθερη να μπω στο θέατρο. Πήγα στη Βιομηχανική μέχρι το τέταρτο έτος, αλλά μετά είπα πως δεν αντέχω και θα κάνω αυτό που θέλω».
- Πότε θα χτυπήσει την Αττική η νέα ισχυρή κακοκαιρία
- Μονακό – Βίρτους Μπολόνια 82-84: Με τρίποντο του Βιλντόζα στο φινάλε οι Ιταλοί!
- Κορυφαίος παίκτης η Ελλάδα στην ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης, λέει η Γκίλφοϊλ
- Η Αργεντινή σε «προχωρημένες διαπραγματεύσεις» με τις ΗΠΑ για να γίνει προορισμός για τις απελάσεις μεταναστών
- Γαλλία: Κάθειρξη 30 ετών σε υπάλληλο βρεφονηπιακού σταθμού που σκότωσε ένα μωρό με αποφρακτικό τουαλέτας
- Κινηματογραφική σύλληψη διαρρηκτών λίγο πριν αναχωρήσουν από την Κρήτη – Βίντεο ντοκουμέντο




