Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 48χρονος που απειλούσε να κάψει τη συγκάτοικό του με νέφτι και οινόπνευμα
Του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και μη προσέγγιση της παθούσας σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.
Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 48χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι έριξε νέφτι και οινόπνευμα στην 59χρονη συγκάτοικό του, απειλώντας πως θα την κάψει, ενώ την κλείδωσε μέσα στο διαμέρισμά όπου διέμεναν στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.
Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη κατακράτηση και απειλή.
Τι είπε στην απολογία του
Σύμφωνα με το grtimes.gr, κατά την απολογία του, στην 6η τακτική ανακρίτρια, ο 48χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες. Παραδέχτηκε ότι διαπληκτίστηκε με τη συγκεκριμένη γυναίκα γιατί είχαν διαφορές αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν της πέταξε νέφτι παρά μόνο οινόπνευμα ενώ ανέφερε ότι δεν την κλείδωσε στο σπίτι.
Στη συνέχεια, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και μη προσέγγιση της παθούσας σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.
Σύμφωνα με δικαστική πηγή, μετά το περιστατικό, η 59χρονη διακομίστηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο με εγκαύματα πρώτου βαθμού αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.
- Ο Νικολάς Μαδούρο ως «ταξιτζής» δηλώνει έτοιμος για να συζητήσει με τις ΗΠΑ για πετρέλαιο και ανάπτυξη
- Η ειρήνη στην Ουκρανία δεν θα είναι απαραίτητα δίκαιη λέει ο Φινλανδός πρόεδρος Αλεξάντερ Σταμπ
- Κροατία: H δημόσια ραδιοφωνία της χώρας HRT προσπαθεί να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες
- Γκάμπια: Τουλάχιστον 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι στο ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35

