Αβάσταχτος ο πόνος στην κηδεία του Νικήτα και της Καλλιόπης που έχασαν τη ζωή τους στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε στην Καλαμαριά, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος.

Με δάκρυα στα μάτια συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον 23χρονο πυροσβέστη από τη Θεσσαλονίκη, Νικήτα Καραθεοδώρου, και την 23χρονη σύντροφό του, Κέλλυ Πορφυρίδου, φοιτήτρια στη Θεολογική του ΑΠΘ, οι οποίοι επέβαιναν στο μοιραίο τρένο της τραγωδίας στα Τέμπη.

Πλήθος κόσμου άφησε λευκά λουλούδια στη μνήμη τους ενώ τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς των παιδιών.

Μαζί έφτασαν οι σοροί τους στον ναό

Οι σοροί των δυο νέων, σύμφωνα με το Thestival.gr, έφτασαν σχεδόν μαζί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος.

Το φέρετρο του 23χρονου ήταν καλυμμένο με την ελληνική σημαία και η μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος παιάνιζε πένθιμα εμβατήρια.

Στην κηδεία το «παρών» δίνουν στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος και συνάδελφοι του Νικήτα. Μάλιστα έφεραν στην κηδεία το κόκκινο σακίδιο που είχε στην υπηρεσία του ο άτυχος 23χρονος, προκειμένου να τον τιμήσουν.

Ήθελαν να κάνουν έκπληξη στους γονείς τους

Ο Νικήτας Καραθεοδώρου και η Κέλλυ Πορφυρίδου βρίσκονταν στο βαγόνι του εστιατορίου τη στιγμή που έγινε η φονική σύγκρουση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανυπομονούσαν να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να κάνουν έκπληξη στους γονείς τους.