Τη θλίψη του και τα συλληπτήρια του για την τραγωδία στα Τέμπη που έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 41 ανθρώπους εξέφρασε ο διευθυντής Επικοινωνίας της τουρκικής Προεδρίας, Φαχρετίν Αλτούν και μάλιστα στα ελληνικά.

Ο Φαχρετίν Αλτούν με ανάρτησή του στο Twitter ευχήθηκε και καλή ανάρρωση στους τραυματίες.

Η ανάρτηση στο Twitter

«Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στους οικείους όσων έχασαν τη ζωή τους στο θλιβερό και τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που συνέβη στην Ελλάδα, στον Ελληνικό λαό και στην Ελληνική κυβέρνηση και εύχομαι καλή ανάρρωση στους τραυματίες».

Συλλυπητήρια και από Ερντογάν

Τη βαθιά του λύπη για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών εξέφρασε στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Ο Πρόεδρος Ερντογάν έστειλε μήνυμα στην Πρόεδρο της Ελλάδας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και στον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα.

Στο μήνυμά του, ο Πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε ότι είναι βαθιά λυπημένος για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα, μετέφερε τα συλλυπητήριά του για όσους έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα και ευχήθηκε ανάρρωση στους τραυματίες», ανέφερε η ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας.