Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: Μήνυμα Ερντογάν σε Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκη - «Βαθιά λυπημένος»

Τέμπη: Μήνυμα Ερντογάν σε Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκη – «Βαθιά λυπημένος»

Την βαθιά του θλίψη εξέφρασε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Τη βαθιά του λύπη για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών έστειλε στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Ο Πρόεδρος Ερντογάν έστειλε μήνυμα στην Πρόεδρο της Ελλάδας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και στον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα».

«Στο μήνυμά του, ο Πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε ότι είναι βαθιά λυπημένος για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα, μετέφερε τα συλλυπητήριά του για όσους έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα και ευχήθηκε ανάρρωση στους τραυματίες».

Τα μηνύματα ξένων ηγετών

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ο Εμανουέλ Μακρόν ανήρτησαν στο Twitter μηνύματα στήριξης προς τον ελληνικό λαό για την φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, γραμμένα στα ελληνικά. Ο Ουκρανός πρόεδρος στην ανάρτησή του εξέφρασε τα «θερμά συλλυπητήριά του» στον ελληνικό λαό.

Από την άλλη πλευρά, ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν με ανάρτηση του στο προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο πρόεδρος της Γαλλίας ανέφερε ότι «Η Γαλλία βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων».

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον ελληνικό λαό για την απώλεια ζωών από τη σύγκρουση τρένων στη Βόρεια Ελλάδα. Ο λαός της Ουκρανίας συμμερίζεται τον πόνο των οικογενειών των θυμάτων. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες».

Ο πρόεδρος της Γαλλίας ανέφερε: «Η σκέψη μου είναι στους οικείους των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος που συνέβη χθες τη νύχτα κοντά στη Λάρισα. Η Γαλλία βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων.»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024