Εξαλλος ο πρόεδρος της Πόρτο: «Καταργήστε το VAR»
Ο Πίντο Ντα Κόστα εξοργίστηκε από τη διαιτησία στο παιχνίδι με την Ζιλ Βισέντε.
Την κατάργηση του VAR ζήτησε ο πρόεδρος της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα, μετά τα όσα συνέβησαν στον χθεσινό αγώνα των Δράκων με την Ζιλ Βισέντε για το πορτογαλικό πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας του Οπόρτο να διαμαρτύρεται για τις δύο αποβολές των Ζοάο Μάριο (35’) και Ουρίμπε (52’), αλλά και για το ακυρωθέν γκολ της Πόρτο στο 68’ (σ.σ για οφσάιντ).
«Με βάση την απόδοση του VAR στα δύο αυτά παιχνίδια, ζητώ να τελειώνουμε με το VAR. Ας παίζουμε το ποδόσφαιρο όπως έπρεπε να το παίζουμε. Αν το VAR για άλλους λειτουργεί και για άλλους όχι, ας το καταργήσουμε! Να το ξεφορτωθούμε αν υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια», ήταν τα λόγια του προέδρου της Πόρτο.
Στο παιχνίδι με την Ζιλ Βισέντε η Πόρτο προηγήθηκε στο 4’ με τον Ταρεμί, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 14΄με τον Ναβάρο και στο 45+2’ έκαναν το 2-1 με πέναλτι του Μουρίλο. Στο δευτερο μέρος το σκορ δεν άλλαξε, με την Πόρτο να μένει στο -8 από την κορυφή και την Μπενφίκα.
- Starlink: Δωρεάν πρόσβαση στο Ιράν προσφέρει ο Μασκ
- Με αιχμές για κακή οικονομική διαχείριση το μέιλ του Συλλόγου για την παραίτηση Καρυστιανού – Ζητά επιστροφή τραπεζικών καρτών
- Ρωσικά «μυστήρια» στην Κύπρο
- Ινδία: Επιχείρηση εντοπισμού άγριου ελέφαντα που έχει σκοτώσει τουλάχιστον 20 ανθρώπους από την αρχή της χρονιάς
- Σουδάν: Οι Aρχές ανέκτησαν 570 πολύτιμα αρχαία αντικείμενα από το λεηλατημένο Εθνικό Μουσείο του Χαρτούμ
- Αλέξης Χαρίτσης: Tα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης είναι απολύτως ανεπαρκή
