Θεσσαλονίκη: Ο αστυνομικός σκύλος «Ακύλας» ξετρύπωσε ναρκωτικά κρυμμένα σε παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου
Τις έρευνες διεξήγαγαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος ασφάλειας, όπου με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής.
Τις ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης που ήταν κρυμμένες στη φόδρα παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου ξετρύπωσε ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «Ακύλας», στη διάρκεια ερευνών που έγιναν σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Τις έρευνες διεξήγαγαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος ασφάλειας, όπου με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, βρέθηκαν κρυμμένες στο παιδικό κάθισμα ποσότητες ηρωίνης βάρους 416 γραμμαρίων και κοκαΐνης βάρους 54 γραμμαρίων.
Για την υπόθεση συνελήφθη 39χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ενώ κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά, ένα κινητό τηλέφωνο και το όχημα. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και τον παρέπεμψε στον ανακριτή.
- «Απελευθερώθηκε από τον πόνο»: Πέθανε ο Ρομπ Χιρστ, συνιδρυτής και ντράμερ των Midnight Oil
- Λαγκάρντ: Οι ΗΠΑ συμπεριφέρονται περίεργα ως σύμμαχοι – Η ΕΕ θα προσδιορίσει τη στάση της μετά την ομιλία Τραμπ
- Euroleague: Αυτοί είναι οι διαιτητές στα παιχνίδια Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
- Ιαπωνία: Ισόβια κάθειρξη στον δολοφόνο του πρώην πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε
- «Φαρσοκωμωδία» CIA-Ροντρίγκες: Γιατί η διάδοχος του Μαδούρο είναι τόσο θερμή με τον απαγωγέα του;
- Ο Γιάννης Μώραλης στην ετήσια εκδήλωση του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος





