ΚΚΕ: «Με μάσκα μονομάχου ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ενόψει και των Αποκριών»
Το ΚΚΕ τονίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ εξαγγέλλει την αποχή του από τις ψηφοφορίες στη Βουλή λίγο πριν τις εκλογές, «την ίδια στιγμή που στην τετραετία έχει ψηφίσει τα μισά νομοσχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη».
Για υποκριτική συμπεριφορά κατηγορεί την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση το ΚΚΕ, με αφορμή την προεκλογική αντιπαράθεση των ημερών.
«Τέσσερα χρόνια ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ συνέπρατταν σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα σε βάρος του λαού και τώρα προεκλογικά φόρεσαν τη μάσκα του ‘μονομάχου’, ίσως ενόψει και των Αποκριών», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο Περισσός.
Ειδικά για την αξιωματική αντιπολίτευση, μάλιστα, και τις ανακοινώσεις Τσίπρα, υπογραμμίζει πως «ο ΣΥΡΙΖΑ εξαγγέλλει την αποχή του από τις ψηφοφορίες στη Βουλή λίγο πριν τις εκλογές, την ίδια στιγμή που στην τετραετία έχει ψηφίσει τα μισά νομοσχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη».
«Κρύβουν τους δικούς τους εκβιασμούς»
Το ΚΚΕ κάνει λόγο για «μοιρασμένους ρόλους» μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι «επιδιώκουν να διαμορφώσουν συνθήκες εκφυλισμού και αποπροσανατολισμού στην πολιτική αντιπαράθεση, για να κρύψουν τη συμφωνία τους στα μεγάλα ζητήματα για το λαό».
Και τονίζει πως ακόμη και η αντιπαράθεσή τους περί εκβιαστών και εκβιαζόμενων πολιτικών κομμάτων, «στόχο έχει να κρύψει τους εκβιασμούς τού καθενός απέναντι στο λαό, προετοιμάζοντας τα αντιλαϊκά κυβερνητικά σενάρια της επόμενης ημέρας».
«Ο λαός να απορρίψει τους εκβιασμούς όλων εκείνων που τον έχουν οδηγήσει στα σημερινά αδιέξοδα, να ‘κάψει’ τα αντιλαϊκά σενάρια και να δυναμώσει αποφασιστικά το ΚΚΕ», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Περισσός.
- Μητσοτάκης: Εκβιασμοί μετά το «όχι» των αγροτών: Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα, τα μπλόκα υπονομεύουν τα αιτήματα
- Συναγερμός στην Αυστραλία: Πολλαπλοί πυροβολισμοί στην παραλία Bondi του Σίδνεϊ – Αναφορές για θύματα
- To άσυλο και οι ιστορίες του
- Μισός αιώνας Star Wars – Η πρώτη επική ταινία του Τζορτζ Λούκας επιστρέφει στις σκοτεινές αίθουσες το 2027
- Αποκάλυψη για τις φυλακές Αλκατράζ – Γι’ αυτόν τον λόγο έγινε δυνατή η μεγαλύτερη απόδραση στην ιστορία
- Ποιες είναι οι τέσσερις ομάδες που θέλουν τον Αντετοκούνμπο (vid)
- Ηράκλειο: Άφαντος ο 33χρονος γιατρός – «Το μόνο που θέλω, να είναι ζωντανός» λέει ο πατέρας του
- Από το Βατικανό στον Καναδά: Επιστρέφουν πολιτιστικά αντικείμενα ιθαγενών κοινοτήτων έναν αιώνα μετά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/howen-ac0WfQ3F6dw-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442