Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Προφυλακιστέος ο 50χρονος συζυγοκτόνος
Ο 50χρονος γυναικοκτόνος έπαθε κρίση πανικού, ενώ βρισκόταν στο γραφείο του εισαγγελέα.
Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος ο καθ΄ ομολογίαν δράστης της γυναικοκτονίας στη Νίκαια, και θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.
Νωρίτερα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο 50χρονος γυναικοκτόνος έπαθε κρίση πανικού, ενώ βρισκόταν στο γραφείο του εισαγγελέα.
Ο 50χρονος φέρεται να υποστήριξε: «Γύρισα σπίτι τα ξημερώματα… είχα καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ τόσο εκείνη την βραδιά όσο και την προηγούμενη ημέρα. Με τη γυναίκα μου τσακωθήκαμε και ενώ ήταν στον καναπέ την σκότωσα».
Το χρονικό της τραγωδίας
Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 5.20 τα ξημερώματα της Κυριακής (22/1) ο 50χρονος τηλεφώνησε σε κατάσταση μέθης στο Αστυνομικό Τμήμα και είπε ότι σκότωσε τη γυναίκα του.
«Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου…» φέρεται να είπε στους Αστυνομικούς. Μπαίνοντας στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν την 54χρονη γυναίκα νεκρή, με σημάδια στο λαιμό.
Ο θάνατός της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, οφείλεται, σε στραγγαλισμό με ίχνη απόφραξης του στόματος και της μύτης της.
Το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη, 13 ετών σήμερα, που ζει στο σπίτι συγγενικού της προσώπου.
- Συγκλονίζουν τα λόγια του αυτόπτη μάρτυρα του τροχαίου με θύμα 63χρονο έξω από τη Βουλή – Βίντεο ντοκουμέντο
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη
- Καταγγελία για σκληρή βία ανηλίκων κατά 11χρονης – Τη χτύπησαν και την εξανάγκασαν να γονατίσει τραβώντας βίντεο
- Μπαρτζώκας: «Εκνευριστήκαμε από τα πολύ φτηνά λάθη και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα στο γήπεδο»
- Το «κλειδί» για τη νίκη και για το πρωτάθλημα
- ΕΕ: Διεύρυνση της αποστολής «Ασπίδες» στα Στενά του Ορμούζ θα εξετάσει το Συμβούλιο Υπουργών



