Δίχως να ιδρώσει, η Μπαρτσελόνα τσέκαρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Copa Del Rey! Η αρμάδα του Τσάβι έστησε… πάρτι στην έδρα της Σέουτα και με το ευρύ 5-0, εξασφάλισε την πρόκριση.

Οι Μπλαουγκράνα σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες, με το πρώτο… χτύπημα να έρχεται στο 41ο λεπτό. Με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ, ο Ραφίνια έγραψε το 0-1.

Στο 49’ το σουτ του Ραφίνια έφυγε μόλις έξω, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Κεσί έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Λεβαντόφσκι πλάσαρε από κοντά για το 0-2. Η Μπάρτσα συνέχισε με το πόδι στο γκάζι και στο 70’ ο Φάτι πάτησε περιοχή από αριστερά και με όμορφο δεξί πλασέ έκανε το 0-3. Και στο 77’ ο Κεσί με κεφαλιά μετά από ασίστ του Ραφίνια, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4.

Στο 90ο λεπτό ο Λεβαντόφσκι με πλασέ από αριστερά, έγραψε το τελικό 0-5.

ΣΕΟΥΤΑ: Μεχίας, Λαφάρζ (67’ Ντανέσε), Γκουτιέρεθ, Κουέβας (57’ Πάμπλο Γκαρσία), Αλέν, Αντονίτο, Ρέινα, Αϊσάρ (57’ Λουίσμι Ρεδόνδο), Ζότα (57’ Ιγκλέσιας), Ρόδρι (77’ Κασάις), Αλόνσο

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ:  Πενια, Άλμπα, Σέρτζι Ρομπέρτο (72’ Μπούσκεκτς), Αλόνσο (72’ Κρίστενσεν), Έρικ Γκαρσία, Μπεγερίν, Κεσί, Τόρε (46’ Γκάβι), Τόρες (60’ Φάτι), Ραφίνια (77’ Αλαρκόν), Λεβαντόφσκι