
Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ασύλληπτο άδειασμα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Τι συνέβη;
Τι έχει συμβεί;
Την επιστροφή του My style rocks σχολίασαν στην εκπομπή Mega Καλημέρα, με την Φλορίντα Πετρουτσέλι να πιάνει στο στόμα της την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την συμπεριφορά της απέναντι τις διαγωνιζόμενες και ειδικά από μια συγκεκριμένη με την οποία ήρθε σε κόντρα από την πρεμιέρα.
Αφορμή για να ξεκινήσει να την αδειάζει μάλιστα, στάθηκαν οι δηλώσεις της στην κάμερα, όπου σχολίασε πως διαβάζει τα πάντα που γράφονται αλλά δεν κρίνει απαραίτητο να απαντήσει.
Το άδειασμα της Πετρουτσέλι στην Παπαγεωργίου
«Παιδιά, δεν ξέρω τι έχει πάθει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τι ρόλο την έχουν βάλει να εκπληρώσει φέτος σε αυτή την εκπομπή; Την έχω δει και σε άλλες εκπομπές, όπου έπαιζε την καλή και της ταίριαζε πιο πολύ. Μα είναι πολύ γλυκιά και ευγενική. Τώρα με τα κορίτσια και ειδικά με μία συγκεκριμένη τα ‘έχει’, δεν την αφήνει να μιλήσει, τη βάζει στη γωνία και κάποιες φορές είναι και προσβλητική, χωρίς πλάκα το λέω. Θεωρώ ότι δεν της κάνει καλό, γιατί είναι πολύ καλύτερη και πιο ευγενική απ’ αυτό που βγάζει προς τα έξω στο My Style Rocks» ανέφερε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.
«Δεν το παίζει, ο εαυτός της είναι. Στο GNTM θυμάσαι τι σχόλια έκανε η Ηλιάνα;», είπε ο Κώστας Τσουρός με τη Φλορίντα να επιμένει: «Στο GNTM το ισορροπούσε κάπως η Βίκυ Καγιά. Τώρα είναι μπάτε σκύλοι αλέστε, δηλαδή τα λέει όλα και τα λέει με έναν τρόπο που το κοριτσάκι – που έχει βγει πρώτη φορά στην τηλεόραση και έχει το άγχος – έχει να αντιμετωπίσει και μία Ηλιάνα απέναντί της».
«Πραγματικά θεωρώ ότι είναι λάθος αυτό το marketing, δεν της ταιριάζει. Είναι κρίμα, δεν ξέρω ποιος τη συμβουλεύει, ποιος της έχει πει ότι πρέπει να είσαι έτσι, γιατί δε μπορεί να είναι ο εαυτός της. Την έβλεπα και στην απογευματινή εκπομπή που έκανε και τώρα λες: είναι αυτή η ίδια κοπέλα;» είπε κλείνοντας.
Δείτε το βίντεο
- ΕΚΠΑ: Ανάμνηση νόστιμη και ευχάριστη
- Λέσβος: Κτηνοτρόφοι απέκλεισαν ξανά το λιμάνι της Μυτιλήνης – Ο λόγος που διαμαρτύρονται
- Με προβλήματα η επιστροφή των τελευταίων εκδρομέων του Πάσχα – Πού καταγράφεται μποτιλιάρισμα
- Τοξικό αφεντικό: Τι είναι η «σκοτεινή ηγεσία» και πώς να την αποφύγετε
- Τι σημαίνει να είσαι καλά; Μελέτη αναγνωρίζει τις προϋποθέσεις για ψυχική υγεία
- Αποκάλυψη του πρώην GM της Αρμάνι Μιλάνο: «Είχαμε συμφωνήσει με Ντόρσεϊ και Μιλουτίνοφ»







