Ολυμπιακός: Κόντρα στον Πανιώνιο, με φόντο το Final-4
Την Τετάρτη (18/1) στις 20:30, οι πρωταθλήτριες Ευρώπης αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, για τη φάση των «8» του Κυπέλλου.
Με μοναδικό στόχο την πρόκριση στο Final-4, συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο Ελλάδας η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Την Τετάρτη (18/1) στις 20:30, οι πρωταθλήτριες Ευρώπης αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, για τη φάση των «8» του θεσμού.
Στον νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου, τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση, ώστε να περάσουν νικηφόρα από την έδρα των «κυανέρυθρων» και να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την ημιτελική φάση.
Δηλώσεις:
Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Αύριο, παίζουμε το δεύτερο αγώνα Κυπέλλου, αντιμετωπίζουμε τον Πανιώνιο στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης. Γνωρίζουμε, ότι είναι μια ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας από εμάς, αλλά αντιμετωπίζουμε τον κάθε αντίπαλο με σεβασμό και παίζουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
- Νέα απώλεια για τη Μονακό: Nοκ-άουτ και ο Τάις με τον Παναθηναϊκό
- «Έχω παιδιά»: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στο MEGA
- Επέκταση της διεθνούς δράσης του Kaizen Foundation με νέες στρατηγικές συνεργασίες σε Ευρώπη και Νότια Αμερική
- Στη Λιβύη ο Γεραπετρίτης – Θα συναντηθεί με τον Χαφτάρ
- Πύργος: Μάχη για τη ζωή του δίνει 30χρονος μετά από τροχαίο
- Ξέχνα το Χόλιγουντ: Τα Όσκαρ αποκτούν νέο «σπίτι» από το 2029
