Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας εκτός έδρας και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των πέντε ηττών στο πρωτάθλημα της Super League 2, χάρη στα γκολ των Φουρτάδο και Σαρδέλη.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με γκολ του Κρυπαράκου και λίγα λεπτά αργότερα ο Φουρτάδο έδωσε τη λύση στους «πράσινους» ανοίγοντας το σκορ στο 19ο λεπτό.Ο Ταβάρες πάτησε περιοχή από τα αριστερά και σούταρε, με τον Γκέκα να έχει απάντηση, αλλά τον Πορτογάλο να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να πιέζουν και τον Ξενόπουλο να αποκρούει την κεφαλιά του Αθανασιάδη στο 49ο λεπτό. Όπως και εκείνη του Πρίκα, στο 54’, λίγο έξω από την μικρή περιοχή.
Χάνοντας μάλιστα και μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 0-2, στο 69ο λεπτό, όταν από πολύ ωραία ενέργεια του Σιδερά, ο Σαρδέλης πάτησε περιοχή, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ α τετ τον Γκέκα.
Ωστόσο, ο ίδιος παίκτης εξιλεώθηκε στην αμέσως επόμενη φάση, καθώς από ωραίο συνδυασμό των Νταμπίζα και Ταβάρες ο Σαρδέλης βγήκε φάτσα με τον αντίπαλο γκολκίπερ και τον πλάσαρε εύστοχα αυτή την φορά, διπλασιάζοντας τα γκολ του Παναθηναϊκού Β, στο 70’.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο κακός χαμός προκλήθηκε ανάμεσα στον Λούκα Ντόντσιτς και τον Γκόγκα Μπιτάντζε, με τον Σλοβένο αστέρα να κατηγορεί τον Γεωργιανό σέντερ ότι του έβρισε την οικογένεια.
Με επενδύσεις δισεκατομμυρίων, μπύρα, exclusive μόδα και τον Σέσκ Φάμπρεγας σε ρόλο-κλειδί, η Κόμο μετατρέπεται σε παγκόσμιο brand που ξεπερνά τα όρια του γηπέδου