Γεννητούρια στην ελληνική showbiz – Πασίγνωστη τραγουδίστρια έγινε μαμά για δεύτερη φορά
Δείτε αναλυτικά...
Γνωστή τραγουδίστρια η οποία είναι υποψήφια να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision τον Μάιο στο Λίβερπουλ, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.
Το ευχάριστο γεγονός το αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής Breakfast @Star η Ελένη Χατζίδου.
Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε ότι η Μόνικα Xριστοδούλου, γνωστή ως Μόνικα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και μας έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες για τη γέννα.
«Μανούλα για δεύτερη φορά έγινε η Μόνικα. Την περασμένη Πέμπτη γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, τρεισήμισι κιλά. Είναι πάρα πολύ χαρούμενη. Έχει ήδη ένα κοριτσάκι, τη Μελίνα. Να χαίρεστε το αγοράκι σας. Να σας ζήσει» ευχήθηκε η Ελένη Χατζίδου.
Σημειώνεται ότι η Μόνικα είναι μία από τις επτά υποψηφίους για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Εurovsion τον ερχόμενο Μάιο και ο Ετεοκλής Παύλου τόνισε: «Της ευχόμαστε να δοκιμάσει και δεύτερη χαρά μετά τη γέννηση του γιου της και να τα καταφέρει να βρεθεί στον μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού»!
Υποψηφιότητα «έκπληξη» για την Eurovision
Η Μόνικα αποτέλεσε μια μεγάλη έκπληξη ανάμεσα στις 106 συμμετοχές που κατατέθηκαν στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.
Η τραγουδίστρια η οποία σημείωσε πριν από δέκα χρόνια, επιτυχία τόσο σε Ελλάδα αλλά και σε εξωτερικό, με αμέτρητες συνεργασίες με πολλούς αστέρες του Χόλυγουντ, αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών.
- Καλύτερη δουλειά προτείνει στους συναδέλφους του στην ΕΕ, ο Ολλανδός πρωθυπουργός
- Πράσινο φως από την Επιτροπή Εμπορίου της ΕΕ στη συμφωνία κατάργησης δασμών στα αμερικανικά προϊόντα εισαγωγής
- Μπενίτεθ: « Η ποιότητα της Μπέτις έκανε τη διαφορά – Η τελική γεύση που μένει είναι ικανοποίηση»
- Οι «27» καλούν σε πάγωμα των επιθέσεων στη Μέση Ανατολή και προστασία αμάχων – Δεν καταδικάζουν ΗΠΑ και Ισραήλ
- Προβλήματα από τον χιονιά στην ορεινή Αιτωλοακαρνανία – Απεγκλωβίστηκε λεωφορείο με μαθητές κοντά στο Λαμπίρι
- Europa League: Η Μπολόνια προκρίθηκε στα προημιτελικά από τον ιταλικό «εμφύλιο» (4-3 στην παράταση)

