Ρωσία: «Δύσκολη» η κατάσταση στις προσαρτημένες περιοχές, παραδέχεται ξανά ο Πούτιν
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν μίλησε σε κυβερνητικούς αξιωματούχους.
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι η κατάσταση στις περιοχές της Ουκρανίας τις οποίες όπως λέει η Ρωσία έχει προσαρτήσει είναι «δύσκολη κατά τόπους»
Ωστόσο, μιλώντας σε συνάντηση με κυβερνητικούς αξιωματούχους την οποία μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία διαθέτει όλους τους πόρους που απαιτούνται για να βελτιωθεί η ζωή στις τέσσερις περιοχές της Ουκρανίας, τις οποίες η Μόσχα προσάρτησε μονομερώς τον Σεπτέμβριο.
Οι τέσσερις περιοχές μαζί αποτελούν περίπου το 15% της Ουκρανίας, ενώ η προσάρτησή τους αποτελεί τη μεγαλύτερη βίαιη κατάληψη εδάφους στην Ευρώπη μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Μάχες σε Σολεντάρ και Μπακμούτ, συμφωνία για ανταλλαγή αιχμαλώτων
Την ώρα που ο Βλαντίμιρ Πούτιν μίλησε για την κατάσταση στις τέσσερις προσαρτημένες περιοχές, τόσο από το Κίεβο όσο και από τη Μόσχα επιβεβαιώνεται ότι υπάρχουν σκληρές μάχες σε Σολεντάρ και Μπακμούτ.
Μάλιστα, ο σύμβουλος του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Μιχαΐλο Ποντόλιακ έκανε λόγο για τις πιο «αιματηρές» μάχες από την έναρξη του πολέμου.
Σήμερα, τέλος, έγινε γνωστή και η νέα συμφωνία στην οποία προχώρησαν Ρωσία και Ουκρανία για ανταλλαγή αιχμαλώτων μετά από τη συνάντηση των Επιτρόπων Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των δύο χωρών στην Τουρκία.
- Αγροτικά προϊόντα: Πώς θα λειτουργεί η εφαρμογή Agro-Verify
- Έναν χρόνο μετά τις πυρκαγιές, η τοξική σκόνη στοιχειώνει το Λος Άντζελες
- Η ισπανική αστυνομία κατάσχει 10 τόνους κοκαΐνης στη μεγαλύτερη ναυτική σύλληψη που έχει γίνει ποτέ στη χώρα
- Πάτρα: Συνεχίζεται η αγωνία για την εξαφάνιση 16χρονης Λόρας – Τα social, το κινητό και το ενεχυροδανειστήριο
- Νέο πρόβλημα: Ο Ιωαννίδης τραυματίστηκε ξανά στο γόνατο
- Γροιλανδία: «Η στρατιωτική κατάληψή της από τις ΗΠΑ θα σημάνει το τέλος του ΝΑΤΟ»


