Ο κ. Ανδρουλάκης, που είχε συζητήσει το ζήτημα και προ ημερών στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο Εθνικό Θέατρο, σημείωσε την κυβερνητική αβελτηρία προκρίνοντας τη γόνιμη ανταλλαγή απόψεων για να βρεθεί ο βέλτιστος τρόπος αντιμετώπισης.
«Είναι μεγάλη μου χαρά, που ήρθατε σήμερα, για να συζητήσουμε το επίμαχο Προεδρικό Διάταγμα, που με απαράδεκτο τρόπο εξισώνει τους καλλιτέχνες με αποφοίτους Λυκείου. Να δούμε ποιος είναι ο βέλτιστος τρόπος να επιλυθεί αυτό το ζήτημα, το οποίο σημειωτέον υπάρχει πάρα πολλά χρόνια και με κυβερνητική αβελτηρία φτάσαμε εδώ που φτάσαμε», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης επισημαίνοντας ότι ο πολιτισμός είναι πεδίο εξωστρέφειας και πρέπει να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του κλάδου.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας