Ο κ. Ανδρουλάκης, που είχε συζητήσει το ζήτημα και προ ημερών στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο Εθνικό Θέατρο, σημείωσε την κυβερνητική αβελτηρία προκρίνοντας τη γόνιμη ανταλλαγή απόψεων για να βρεθεί ο βέλτιστος τρόπος αντιμετώπισης.
«Είναι μεγάλη μου χαρά, που ήρθατε σήμερα, για να συζητήσουμε το επίμαχο Προεδρικό Διάταγμα, που με απαράδεκτο τρόπο εξισώνει τους καλλιτέχνες με αποφοίτους Λυκείου. Να δούμε ποιος είναι ο βέλτιστος τρόπος να επιλυθεί αυτό το ζήτημα, το οποίο σημειωτέον υπάρχει πάρα πολλά χρόνια και με κυβερνητική αβελτηρία φτάσαμε εδώ που φτάσαμε», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης επισημαίνοντας ότι ο πολιτισμός είναι πεδίο εξωστρέφειας και πρέπει να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του κλάδου.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας