Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Ανδρουλάκης: Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την Ήπειρο και την Κρήτη για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Νίκος Ανδρουλάκης: Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την Ήπειρο και την Κρήτη για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης άκουσε στο γραφείο του στην Χαριλάου Τρικούπη τα κάλαντα από την Ήπειρο και την Κρήτη.

Kάλαντα από την Ήπειρο και την Κρήτη άκουσε στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη ο Νίκος Ανδρουλάκης, παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Υποδέχθηκε μέλη της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, που χόρεψαν παραδοσιακούς ηπειρώτικους χορούς και δώρισαν στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ένα ηπειρώτικο μπαστούνι (σκόπι).

«Εύχομαι το 2023 να φέρει θετικές αλλαγές για τον τόπο και την ανθρωπότητα. Την προηγούμενη χρονιά, δυστυχώς, ζήσαμε έναν πόλεμο στην καρδιά της Ευρώπης με χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια πρόσφυγες, αλλά και μια νέα οικονομική κρίση. Οφείλουμε αυτές τις στιγμές να επιδεικνύουμε το μέγιστο βαθμό αλληλεγγύης και συνέπειας. Το πολιτικό σύστημα να αποδείξει με τις πράξεις του ότι αγωνίζεται για το δημόσιο συμφέρον, για το εθνικό συμφέρον με ρεαλισμό. Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει αλλαγές και εμείς να έχουμε τη δύναμη να τις υπηρετήσουμε για το καλό του τόπου» δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ακολούθως στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είπαν κρητικά κάλαντα μέλη του Συλλόγου Κρητών Πετρούπολης. «Όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη τη μεγάλη… και ο ήλιος ολοπράσινος να ανατείλει πάλι. Μάχη σκληρή θα δώσουμε νέοι, μικροί, μεγάλοι, να φέρουμε την αλλαγή στην Ελλάδα πάλι» ήταν η μαντινάδα, που αφιέρωσε στον Νίκο Ανδρουλάκη. Μικρά κρητικόπουλα κέρδισαν τις εντυπώσεις χορεύοντας χανιώτικο συρτό και μαλεβιζιώτικο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024