Βρετανία: Σκύλος άναψε πιστολάκι μαλλιών πάνω σε κρεβάτι και πήρε φωτιά το σπίτι
Ο αρχηγός της τοπικής Πυροσβεστικής, Γκάρι Σιν, συνέστησε στους πολίτες να μην αφήνουν στην πρίζα ηλεκτρικές συσκευές.
Ένας σκύλος πιστεύεται πως προκάλεσε φωτιά σε σπίτι στη Βρετανία, την παραμονή Χριστουγέννων, όταν κατά λάθος άναψε το πιστολάκι μαλλιών.
Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Χόκλεϊ του Έσσεξ, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC. Η πυροσβεστική Υπηρεσία, κλήθηκε από γείτονες, που είδαν το σπίτι γεμάτο καπνούς.
Οι πυροσβέστες γρήγορα εντόπισαν την εστία της φωτιάς και εγκαίρως την έσβησαν.
Κουτάβι της Νέας Υόρκης διασώθηκε αφού κολύμπησε τον ποταμό Χάντσον ως το Νιου Τζέρσεϊ
Ο σκύλος περίμενε στην πόρτα του σπιτιού το αφεντικό του και, σύμφωνα με την αστυνομία, και οι δύο δέχτηκαν πρώτες βοήθειες για αναθυμιάσεις.
Πηγή εικόνων: BBC
Αναψε κατά λάθος το πιστολάκι μαλλιών
«H ιδιοκτήτρια του σπιτιού έλειπε κι όταν επέστρεψε, βρήκε το σπίτι γεμάτο καπνούς. Θεωρούμε πως η φωτιά ξεκίνησε λόγω ενός σεσουάρ που ήταν στην πρίζα και πάνω στο κρεβάτι.
Πιστεύουμε πως ο σκύλος πήδηξε πάνω στο κρεβάτι και άναψε το πιστολάκι, το οποίο άρπαξε με το πάπλωμα και το στρώμα» ανέφερε ο αρχηγός της τοπικής Πυροσβεστικής, Γκάρι Σιν.
Ο ίδιος συνέστησε στους πολίτες: «Όταν τελειώνετε με όποια ηλεκτρική συσκευή όπως πιστολάκια και ψαλίδια, παρακαλώ αφιερώστε μια στιγμή και βγάλτε τα από τη πρίζα».
- Κυνηγώντας τα πλοία – φαντάσματα: Οι ΗΠΑ βάζουν στο μάτι τον «σκοτεινό στόλο»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (10/1): Πού θα δείτε Ατρόμητος-Ολυμπιακός, Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ για τη Super League
- Αυστραλία: Κατάσταση καταστροφής στην πολιτεία Βικτόρια λόγω πυρκαγιών
- Κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα
- Συλλογικές συμβάσεις εργασίας: Αναμένονται κρίσιμες αποφάσεις του ΟΜΕΔ για διανομείς και ταχυμεταφορείς
- Για το διπλό στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός – Δύσκολη έξοδος για τον ΠΑΟΚ





