
Απίστευτο: Ιδιοκτήτης εστιατορίου βρίζει όποιον… αφήνει κακή κριτική – «Άκου φλώρε…»
Δείτε τις απίστευτες εικόνες...
Μαθήματα πολιτισμού, αλλά και… σωστής πρακτικής στον τομέα της εστίασης διδάσκει ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Αθήνα.
Τι κι αν «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο»; Ο εν λόγω ιδιοκτήτης του εστιατορίου μοιάζει έτοιμος… να συγκρουστεί με αυτή την απαρχαιωμένη αντίληψη.
Απίστευτο: Ιδιοκτήτης beach bar βρίζει όποιον… αφήνει κακή κριτική – «Ουστ ρε, φώναζες σαν κότα»
Τι σημαίνει αυτό; Συνήθως όταν κάποιος πελάτης αφήνει αρνητικά σχόλια σε κάποια επιχείρηση, οι ιδιοκτήτες της είτε το αγνοούν, είτε προσπαθούν ευγενικά -αφού ζητήσουν συγγνώμη- να απαντήσουν στα παράπονα των δυσαρεστημένων πελατών.
Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση για τον επιχειρηματία της ιστορίας μας, ο οποίος… είναι έτοιμος να βρίσει με κάθε πιθανό τρόπο όλους τους μίζερους πελάτες, οι οποίοι δεν εκτιμούν τις υπηρεσίες του μαγαζιού του.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι μια σύντομη επίσκεψη στις κριτικές του μαγαζιού στο Google Maps αρκεί για να διαπιστώσει κανείς όλα όσα αναφέρουμε παραπάνω.
Μάλιστα, φτάνει στο σημείο να χαρακτηρίσει πελάτη του «φλώρο» και να… τον απειλήσει ότι θα τον βρει και θα τον δείρει.
Δείτε και μόνοι σας…
Φυσικά, υπάρχουν και αρκετά θετικά σχόλια, στα οποίο ο επιχειρηματίας απαντά ιδιαίτερα ευγενικά. Μόλις όμως κάποιος τολμήσει να δημοσιεύσει ένα αρνητικό σχόλιο, το σκηνικό γίνεται εκρηκτικό.
Μάλιστα, πολλές φορές απαντά σε σχόλια στα Αγγλικά, με αποτέλεσμα η μετάφραση της Google να κάνει τα πράγματα… ακόμα χειρότερα.
- Μεγάλη έκρηξη στο Ισραήλ σε χώρο αμυντικής βιομηχανίας κοντά στην Ιερουσαλήμ [βίντεο]
- Ο υπουργός Εσωτερικών του Πακιστάν στην Τεχεράνη «για να διευκολύνει» τις συνομιλίες μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ
- Η εργασία αλλάζει με την τεχνητή νοημοσύνη, οι οργανισμοί δυσκολεύονται να ακολουθήσουν
- Γιορτή σήμερα 17 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 17.05.2026]
- «Ο Τσάμπι Αλόνσο συμφώνησε με την Τσέλσι» (pics)




