
Πέθανε ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι
Ο 16χρονος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή.
Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο 16χρονος, που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι μέσα στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο.
Τα τραύματα που έφερε ο 16χρονος από 9mm πιστόλι στο κεφάλι ήταν καθοριστικά, με τους γιατρούς να μην μπορούν να σώσουν το παιδί.
Υπενθυμίζεται ότι το ανήλικο αγόρι είχε καλέσει την τηλεφωνική γραμμή «112» δηλώνοντας ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του.
Άμεσα υπήρξε ενημέρωση από το «112» και στο σπίτι στην οδό Πέλοπος στο Παλαιό Φάληρο έφτασαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής. Όταν βρέθηκαν στο σπίτι, εντόπισαν τον ανήλικο με τραύμα στο κεφάλι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος βρέθηκε τραυματισμένος στον 1ο όροφο της μεζονέτας, στο μπάνιο.
Του πατέρα του το όπλο
Το πιστόλι των 9mm που χρησιμοποίησε ο 16χρονος για να βάλει τέλος στη ζωή του φέρεται να ανήκει στον πατέρα του, ο οποίος είναι τραπεζικός.
Ο πατέρας του 16χρονου φέρεται να ήταν αυτός που άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς, ενώ βρισκόταν στο ισόγειο της μεζονέτας.
- JH Prynne: Πέθανε «ένας άνθρωπος σπάνιος και απολύτως πρωτότυπος – όπως ακριβώς και η ποίησή του»
- Ένα fake video και οι δύο λόγοι που κρατάνε Τουρκία και Ισραήλ στα σχοινιά
- Άγιος Δημήτριος: Βρέθηκε το μαχαίρι της δολοφονίας του 27χρονου
- «Ήταν πρησμένος σαν μπαλόνι» – Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Ντιέγκο Μαραντόνα!
- ΠΑΣΟΚ για αποκάλυψη in: Ούτε και τώρα η κυβέρνηση θα βγει να διαψεύσει ευθαρσώς τον Ντίλιαν;
- Σε δύο ρόδες η πόλη: Ο Δήμος Παπάγου–Χολαργού επενδύει στη μικροκινητικότητα


