
Γιάννης Διακογιάννης: Τελευταίο αντίο στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών
Το ύστατο «χαίρε» στον ιερό ναό Αγίων Θεοδώρων
To τελευταίο αντίο στον Γιάννη Διακογιάννη τον δημοσιογράφο που έδωσε διαφορετική διάσταση στο αθλητικό ρεπορτάζ είπαν συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών όπου τελέστηκε η κηδεία του.
Το προαύλιο του ιερού ναού όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία γέμισε από στεφάνια που είχαν στείλει, μεταξύ άλλων, ο Ευάγγελος Μαρινάκης, το MEGA, οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, η ΕΣΗΕΑ, ο ΣΕΓΑΣ, η ΕΡΤ.
Γιάννης Διακογιάννης: Η «φωνή» των σπορ που έγινε τραγούδι του Λουκιανού Κηλαηδόνη
Στην κηδεία παρευρέθηκαν και μεγάλες δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ο Μίμης Δομάζος, ο Αντώνης Αντωνιάδης και ο Νίκος Σαργκάνης, συνάδελφοί του όπως ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ο Αντώνης Κατσαρός και ο Πάνος Σόμπολος αλλά και άνθρωποι του πολιτισμού και της πολιτικής όπως ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Δείτε ποιοι έδωσαν το «παρών»
- Ξανά στους δρόμους οι αγρότες – Με τρακτέρ και αγροτικά ΙΧ στην Ε-65
- Αποκαλύψεις Ντεσάμπ για τους Εμπαπέ, Ντεμπελέ και Ολίσε στα αποδυτήρια
- Φέτα: Η διαμάχη για τα Π.Ο.Π. προϊόντα επιδεινώνει τους δεσμούς των ΗΠΑ με την Ευρώπη
- Greek 2026 Summer Tourism Season Off to Strong Start, Early Bookings Surge
- H εύθραυστη μητέρα μου, η Όντρεϊ – Η απόπειρα αυτοκτονίας, οι ναζί γονείς και οι πόλεμοι
- Το κίνητρο που ψάχνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Άρης του Σιάο
