Αδιανόητα πράγματα στη Λεωφόρο στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Βόλο για το κύπελλο. Και αν δεν πιστεύετε στα θαύματα των Χριστουγέννων;
Μάλλον δεν έχετε δει τι μπορεί να προσφέρει η συνεργασία «Διαμαντόπουλος» στον αγωνιστικό χώρο, Μανούχος στο δωματιάκι του VAR.
Τι ακριβώς συνέβη; Στο 0-0 η αναμέτρηση ως το 27΄. Και ακριβώς σε εκείνο το σημείο ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, ο Χορντούρ Μάγκνουσον παίρνει «αγκαλιά» τον σέντερ φορ του Βόλου, τον Ογκνιέν Οζένκοβιτς που είχε πάρει φόρα για την περιοχή των γηπεδούχων: Κόκκινη κάρτα, μαρς. Έλα όμως που το… θαύμα των Χριστουγέννων παραμόνευε.
Ο Διαμαντόπουλος αρχικά σε παγκόσμια πρωτοτυπία θέλησε να τιμωρήσει τον αμυντικό του Παναθηναϊκού με κίτρινη κάρτα. Το VAR τον κάλεσε, και ενώ όλοι περίμεναν το αυτονόητο, δηλαδή την αλλαγή της κάρτας και την αποβολή του Ισλανδού; Τελικά μόνο που δεν του ζήτησαν… συγγνώμη.
Γιατί; Διότι ο VAR Μανούχος εντόπισε μια φάση πριν ένα φάουλ υπέρ του Μπερνάρ στο κέντρο του γηπέδου. Εκεί λοιπόν που ο Παναθηναϊκός θα έμενε με δέκα παίκτες για παραπάνω από μια ώρα παιχνιδιού, αλλά και θα έχανε τον Μάγκνουσον για την επανέναρξη του πρωταθλήματος τελικά είδε τον Διαμαντόπουλο –που πήγε στην οθόνη του VAR και συμφώνησε με τον Μανούχο- να παίρνει πίσω (λογικά) και την κίτρινη.
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.
Με 14/28 τρίποντα, πρώτο σκόρερ τον Ρογκαβόπουλο με 5/5 από τα 6,75μ. και τους Γιουρτσεβέν (17π.), Τολιόπουλο (14π.) και Γκραντ (13π.) άξιους συμπαραστάτες ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την ΑΕΚ στα Λιόσια
Πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε διάστημα μόνο έξι λεπτών η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε με 2-0 την Κολωνία και τέθηκε ξανά σε... τροχιά Champions League στην Bundesliga.