Γιάννης Πλούταρχος – Πάολα κάνουν πρεμιέρα στο «Fever»
Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου
Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πάολα, δύο καταξιωμένοι και δημοφιλείς καλλιτέχνες με σπουδαία καριέρα, πρωταγωνιστούν σε μία μοναδική συνεργασία κορυφής στο θρυλικό «Fever», από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο!
Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο κορυφαίος ερωτικός τραγουδιστής και σταθερά αγαπημένος του κοινού, συναντά πρώτη φορά επί σκηνής την Πάολα, την σπουδαιότερη λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της με την «εκρηκτική» σκηνική παρουσία, σε μία καλλιτεχνική σύμπραξη που θα συζητηθεί και θα «μαγέψει».
Μαζί τους:
Ο Αναστάσιος Ράμμος, ο πολυτάλαντος και πολυδιάστατος καλλιτέχνης που έχει ξεχωρίσει, τόσο ως ερμηνευτής, όσο και ως δημιουργός, και η Άσπα, το next big thing της ελληνικής δισκογραφίας, που οι επιτυχίες της διαδέχονται η μία την άλλη.
Συμμετέχει ο ταλαντούχος Biasted Beast.
Από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, τα βράδια μας γίνονται ανεπανάληπτα, με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Πάολα στον ανακαινισμένο και πλήρως ανανεωμένο χώρο του «Fever»!
Info
«Fever», Λαγουμιτζή 25, Αθήνα
Facebook: https://www.facebook.com/FeverOfficialGroup
Instagram: https://www.instagram.com/fever_athens
- Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται – Είχε πάει για ψάρεμα στις εκβολές του Γλαύκου
- Η Λάιζα Μινέλι ερωτεύτηκε σφοδρά τον Σκορσέζε και αποφάσισε να κόψει τα ναρκωτικά λόγω Ελίζαμπεθ Τέιλορ
- Αλβανία: Συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία έξω από την έδρα της κυβέρνησης – Επικεφαλής ο Μπερίσα
- Final 8: Τα μέτρα ασφαλείας για τον τελικό του Κυπέλλου – Έτσι θα γίνει η είσοδος των φιλάθλων
- Γνωστή εκπαιδευτικός από την Πάτρα η γυναίκα που παρασύρθηκε από μηχανή και σκοτώθηκε στην Πατησίων
- Eurobank: Επιμονή του πληθωρισμού στην Ελλάδα




