Ο κακός χαμός επικράτησε σε βάφτιση στην περιοχή του Δήμου Ερυμάνθου της Αχαΐας.
Όλα συνέβησαν όταν δύο προσκεκλημένοι αγνόησαν το μυστήριο εντός του ναού, δεν υπολόγισαν γονείς, νονούς, καλεσμένους και… πιάστηκαν κανονικά στα χέρια.
Σύμφωνα με το pelop.gr επρόκειτο για γνωστούς του ζευγαριού, οι οποίοι κατά κάποιους είχαν οικονομικές διαφορές, ενώ κατ’ άλλους «μήλον της Έριδος» ήταν μία γυναίκα.
Το επεισόδιο έγινε, βέβαια, έξω από την εκκλησία και στην κυριολεξία… έπεσε το «ξύλο της αρκούδας», με κάποιους καλεσμένους να παρεμβαίνουν και με μεγάλη δυσκολία να καταφέρνουν, εν τέλει, να τους χωρίσουν.
Όλοι, πάντως, αναστατώθηκαν κι ευτυχώς οι δύο άνδρες αποφάσισαν να αποχωρήσουν, γιατί -σίγουρα- αν βρίσκονταν μαζί και στο τραπέζι, θα υπήρχε και συνέχεια και ίσως έπεφταν και… «καρεκλιές».
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.