Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρης Ακριτίδης: «Θα βαφτιστώ ξανά στην εκκλησία και με νονό τον Σταμάτη Γονίδη»

Χάρης Ακριτίδης: «Θα βαφτιστώ ξανά στην εκκλησία και με νονό τον Σταμάτη Γονίδη»

Ποιος ο λόγος;

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χάρης Ακριτίδης. Ο λαϊκός τραγουδιστής άνοιξε την καρδιά του και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επικινδυνότητα της πρόωρης γέννησης του και αποκάλυψε πως σύντομα θα βαφτιστεί ξανά.

Όσο για το ποιος θα είναι νονός; Ο Σταμάτης Γονίδης.

«Μου είπε ότι θα πρέπει να βαφτιστώ ξανά»

«Γεννήθηκα έξι μηνών και ήταν θέμα ωρών να πεθάνω με αποτέλεσμα να με βαφτίσουν στις εννιά μέρες με αεροβάφτισμα. Έχω πάρει τη μισή ευχή της βάφτισης. Θρησκευτικά δηλαδή είμαι μισοβαφτισμένος. Με τον Σταμάτη Γονίδη είχαμε μια γνωριμία που κατέληξε σε δυνατή φιλία», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Επειδή ο Σταμάτης είναι πολύ κοντά στον Θεό, όπως κάναμε μια κουβέντα το καλοκαίρι και μαζί με τη μητέρα μου τηλεφωνικά, του ανέφερε αυτό με τη βάφτιση. Τότε ο Σταμάτης μίλησε με τον πνευματικό του και μου είπε ότι θα πρέπει να βαφτιστώ ξανά. Μετά τις γιορτές θα βαφτιστώ ξανά, κανονικά δηλαδή, σε εκκλησία, με μαγιό, σε μεγάλη κολυμπήθρα όπου βαφτίζονται ενήλικες για να ξαναδιαβαστεί η ευχή. Το ανακάλυψε ο αγαπημένος μου Σταμάτης και θα είναι ο νονός μου».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πως είναι ο Σταμάτης Γονίδης ως φίλος.

«Ο Σταμάτης είναι πολύ ψηλά πνευματικά, είναι σε άλλο επίπεδο, όσο κι εάν αυτό ακούγεται με δυσπιστία. Έχει διορατικότητα. Μπορεί να πονάει η μέση σου και να σε κάνει καλά. Ο Σταμάτης έχει αποκτήσει πλέον δυνάμεις μεταφυσικές! Μπορεί να ακούγεται αστείο αλλά, επειδή τα ζω, τα έχω δει με τα μάτια μου. Είναι σαν μικρό μωρό, πολύ αγνός και αυθεντικός άνθρωπος» κατέληξε.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024