
Η βαρεμάρα των συντρόφων των Άγγλων διεθνών χτύπησε «κόκκινο» στο 0-0 με τις ΗΠΑ
Ο φωτογραφικός φακός έπιασε τις συντρόφους των παικτών της Αγγλίας να χασμουριούνται με το θέαμα που έβλεπαν κόντρα στις ΗΠΑ.
Η πεμπτουσία στο ποδόσφαιρο είναι το γκολ, με τους φιλάθλους να περιμένουν πως και πως την επίτευξή του.
Όσο το ματς μένει στο 0-0 και το θέαμα δεν είναι καλό, τότε το ενδιαφέρον των θεατών πάει σε άλλα πράγματα, με τις εικόνες από τις εξέδρες να δείχνουν τους οπαδούς να βαριούνται, ακόμα και αν στο γήπεδο αγωνίζονται συγγενείς ή φίλοι τους.
Κάτι τέτοιο συνέβη και το βράδυ της Παρασκευής στο στάδιο Al Bayt του Κατάρ, όπου αγωνίζονταν Αγγλία και Ηνωμένες Πολιτείες, στο πλαίσιο της β’ αγωνιστικής της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2022.
Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες θεάματος, με αποτέλεσμα ακόμα και οι σύντροφοι των Άγγλων διεθνών να επικεντρωθούν στα κινητά τους τηλέφωνα ή να αρχίσουν να χασμουριούνται, ελπίζοντας να φύγουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα από το γήπεδο.
Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ταμπλόιντ, κάποιες από τις συντρόφους των διεθνών δεν προσπάθησαν καν να κρυφτούν, για να μην δείξουν την απογοήτευσή τους από το θέαμα που αντίκριζαν τα μάτια τους.
Δείτε μερικές φωτογραφίες από τις συντρόφους των παικτών των «τριών λιονταριών» στο γήπεδο:
Η αρραβωνιαστικιά του Κάιλ Γουόκερ, Άννι Κίλνερ.
Η σύντροφος του Άαρον Ράμσντεϊλ, Τζορτζίνα Ίρβιν.
Η σύντροφος του Τζακ Γκρίλις, Σάσα Ατγουντ.
- Αχαρνές: Συνελήφθη 25χρονος για διατάραξη κοινής ησυχίας – Το ηχοσύστημα μεγάλης ισχύος στο αυτοκίνητό του
- Τσιτσιπάς: «Αυτές είναι οι στιγμές που με κάνουν να απολαμβάνω πραγματικά το παιχνίδι»
- «Ήταν σχιζοφρενής» – Τι κατέθεσε ο ψυχίατρος για τον Γάλλο που «θέρισε» τη Ράνια
- Tι δουλειά έχει η Κιμ Καρντάσιαν στο Μπρόντγουεϊ;
- Αφθώδης πυρετός: Πότε θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις στους κτηνοτρόφους
- Ο αστρολάβος του Αφζάλ – «Υπερυπολογιστής» του 17ου αιώνα βγαίνει σε δημοπρασία από τον Sotheby’s



