Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αγγλία – ΗΠΑ 0-0: Όλα μηδέν και χαμός στον όμιλο

Αγγλία – ΗΠΑ 0-0: Όλα μηδέν και χαμός στον όμιλο

Όπως και στην πρεμιέρα, έτσι και τώρα, οι ΗΠΑ ήταν ανώτερες από την αντίπαλό τους, αλλά έμειναν στο 0-0 με την Αγγλία και τα πάντα στον δεύτερο όμιλο θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική.

Στην πρεμιέρα του Μουντιάλ με την Ουαλία οι ΗΠΑ έπαιζαν… μόνες τους για ένα μεγάλο διάστημα του ματς, αλλά στο τέλος έμειναν με τον βαθμό της ισοπαλίας. Παρόμοιο σκηνικό και στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής όπου οι Αμερικανοί ήταν καλύτεροι από την – εντυπωσιακή κόντρα στο Ιράν – Αγγλία, δεν κατάφεραν όμως να σκοράρουν και το τελικό 0-0 αφήνει τα πάντα ανοιχτά στον Β’ όμιλο καθώς όλες οι ομάδες είναι στο κόλπο.

Το παιχνίδι είχε γενικά καλό ρυθμό από το ξεκίνημα και το μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ. Στο 10′ η Αγγλία έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Ζίμερμαν έκοψε την τελευταία στιγμή τον Κέιν που ετοιμαζόταν να εκτελέσει και στο 26′ οι ΗΠΑ είχαν μία καλή στιγμή με τον ΜακΚένι. Η μεγαλύτερη στιγμή στο ματς ήταν όταν στο 33′ ο Πούλισικ έπιασε ένα τρομερό σουτ, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Πίκφορφντ.

Σακά και Μάουντ είχαν δύο ευκαιρίες για τους Άγγλους πριν το ημίχρονο, με τον ΜακΚένι να έχει ακόμη μία καλή στιγμή για τις ΗΠΑ στο 49′ και τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται στη συνέχεια. Στις καθυστερήσεις τα «τρία λιοντάρια» θα μπορούσαν να… κλέψουν τη νίκη, αλλά ο Κέιν αστόχησε σε κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Σο και το 0-0 δεν άλλαξε.

Αγγλία (Γκάρεθ Σαουθγκέιτ): Πίκφορντ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τρίπιερ, Σο, Ράις, Μπέλινγκχαμ (69’ Χέντερσον), Μάουντ, Σακά (78’ Ράσφνροντ), Στέρλινγκ (68’ Γκρίλις), Κέιν

ΗΠΑ (Γκρεγκ Μπερχόλτερ): Τέρνερ, Ντεστ (78’ Μουρ), Ζίμερμαν, Άνταμς, Ρόμπινσον, Ριμ, ΜακΚένι (77’ Αάρονσον), Πούλισικ, Ράιτ (83’ Σάρτζεντ), Μούσα, Γουεά (83’ Ρέινα .

Τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής:

Ουαλία – Ιράν 0-2

Αγγλία – ΗΠΑ 0-0

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Αγγλία 4 (6-2)

2. Ιράν 3 (4-6)

3. ΗΠΑ 2 (1-1)

4. Ουαλία 1 (1-3)

Η τελευταία αγωνιστική (29/11):

Ιράν – ΗΠΑ

Ουαλία – Αγγλία

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024