Δημοτικό πρατήριο υγρών καυσίμων δρομολογεί ο Δήμος Κιλκίς
Ο Δήμος Κιλκίς επιχειρεί να φτιάξει δημοτικό πρατήριο καυσίμων, από το οποίο θα προμηθεύονται καύσιμα αποκλειστικά τα οχήματα του Δήμου.
Προχωρούν οι μελέτες για την κατασκευή του δημοτικού πρατηρίου υγρών καυσίμων του Δήμου Κιλκίς, με την ανάθεση της σύνταξης των αναγκαίων μελετών.
Η ανάδοχος αναλαμβάνει μέσα σε προθεσμία τριών μηνών να εκπονήσει ένα σύνολο μελετών όπως αρχιτεκτονική, στατική, ηλεκτρομηχανολογική μελέτη, μελέτη ενεργητικής προστασίας υπόγειων δεξαμενών, να προχωρήσει σε αποτύπωση και υπαγωγή στο Ν. 4495/2017 αυθαιρέτων κατασκευών (αρχιτεκτονική μελέτη, στατική μελέτη, ηλεκτρομηχανολογική μελέτη) καθώς και στην αδειοδότηση των οικοδομικών εργασιών.
Με την ολοκλήρωση του πακέτου των απαιτούμενων μελετών και την ήδη εκδοθείσα άδεια ίδρυσης του πρατηρίου, ο Δήμος Κιλκίς θα είναι σε θέση να προχωρήσει στην δημοπράτηση του έργου, το οποίο θα κατασκευαστεί στο δημοτικό αμαξοστάσιο.
Υπενθυμίζεται ότι στο σκεπτικό της απόφασης της Δημοτικής Αρχής για τη δημιουργία δημοτικού πρατηρίου είναι η αυτόνομη διαχείριση καυσίμων για την κάλυψη των αναγκών του δημοτικού στόλου οχημάτων σε καύσιμη ύλη
- ΣΥΡΙΖΑ: Τα μπλόκα έχουν ονοματεπώνυμο, «Κυριάκος Μητσοτάκης» – Δεν είναι επιλογή αλλά κραυγή επιβίωσης
- Συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις κατά της στρατιωτικής επέμβασης των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα
- Live streaming: Ολυμπιακός – Πρωτέας Βούλας
- Βενεζουέλα: Όλα όσα ξέρουμε για την αμερικανική επίθεση και τη σύλληψη Μαδούρο
- Άννα Βίσση: Κυκλοφόρησε το live album της από το Παναθηναϊκό Στάδιο – Το ορόσημο, τα ρεκόρ, και ένα σαρωτικό 2025
- Μαγνησία: Στο νοσοκομείο 67χρονη μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της
