Αποχώρησε τραυματίας ο Μαγκουάιρ από το Αγγλία – Ιράν
Ο Χάρι Μαγκουάιρ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης της Αγγλίας με το Ιράν, προκαλώντας ανησυχία στις τάξεις των «Τριών Λιονταριών».
Η Αγγλία έκανε πάρτι απέναντι στο Ιράν για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ του Κατάρ, με την ατυχία ωστόσο να χτυπάει την πόρτα της ομάδας του Σαουθγκέιτ και συγκεκριμένα του Χάρι Μαγκουάιρ.
Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο 70ο λεπτό αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι, με τον Έρικ Ντάιερ να περνάει στη θέση του.
Διαβάστε επίσης: ΗΠΑ: Με «όπλο» την ποιότητα
Ο Μαγκουάιρ, λίγο μετά το γκολ του Μεχντί Ταρεμί βρέθηκε στο έδαφος, δείχνοντας να έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και τελικά αποχώρησε από το ματς.
Kabar buruk buat England, Harry Maguire harus ditarik keluar karena mengalami cedera. #FIFAWorldCuppic.twitter.com/8NFKiBvvKz
— Berita Sepakbola Dunia (@gilabola_ina) November 21, 2022
- Ηράκλειο: Αγωνία για τον 33χρονο γιατρό που αγνοείται από τις 7 Δεκεμβρίου – Εκδόθηκε Silver Alert
- ΠΑΣΟΚ: Ποιον κρατά ο φερόμενος εγκέφαλος του κυκλώματος, Μύρωνας Χιλετζάκης, και δεν τον διαγράφει η ΝΔ;
- Τελικά τι είναι εθνική επιτυχία;
- Τι θα ζητήσουν οι Μπακς για την ανταλλαγή του Αντετοκούνμπο
- ΟΑΣΑ: Στάση εργασίας των λεωφορείων την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου
- Οι Ταλιμπάν έβαλαν στο μάτι τέσσερις άνδρες που ντύθηκαν αλά Peaky Blinders – Απολογήθηκαν στην «αστυνομία ηθών»




