
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ανακοίνωσε το τέλος του The 2Night Show – «Στεναχωριόμαστε…»
Τι συνέβη;
Βρισκόμαστε λίγες μόλις ημέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 20 Νοεμβρίου, έως και τις 18 Δεκεμβρίου.
Το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα του Κατάρ, θα προβληθεί από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, πολλά από τα προγράμματα του καναλιού να μπαίνουν στον «πάγο» περισσότερο από ενάμιση μήνα.
- Διαβάστε επίσης: «Χωρίς να το θέλουμε καθόλου….» – Ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε το τέλος του Ράδιο Αρβύλα
Ο λόγος είναι πως το Μουντιάλ ολοκληρώνεται μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, όταν υπό κανονικές συνθήκες θα σταματούσαν τα τηλεοπτικά προγράμματα για τις «διακοπές» των Χριστουγέννων.
Έτσι όσα προγράμματα του ΑΝΤ1 προβάλλονται τις ώρες των αγώνων του Μουντιάλ αποχαιρετούν σιγά σιγά τους τηλεθεατές και ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις πρώτες ημέρες του 2023.
Έτσι, μετά το Ράδιο Αρβύλα, το προσωρινό τέλος της εκπομπής του ανακοίνωσε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης.
«Η τελευταία Τρίτη του 2022 για εμάς. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, τώρα κάθε μέρα που θα περνάει θα είναι η τελευταία του 2022, όσον αφορά στην προβολή του The 2Night Show. Στεναχωριόμαστε. Έχετε πολλά φιλιά από όλη την παρέα, αλλά όλα αυτά θα τα πούμε την Πέμπτη όταν θα σας αποχαιρετήσουμε και θα σας ευχηθούμε να έχετε ένα πολύ όμορφο Μουντιάλ και ωραίες γιορτές» είχε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην έναρξη της χθεσινής εκπομπής του.
Δείτε το βίντεο
- «Η γη της ελιάς»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- «Κιβωτός του Κόσμου»: Να κάτσουν στο εδώλιο ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα για οικονομικά αδικήματα ζητά ο εισαγγελέας
- «Έκλεισε» η 2η σεζόν του Χάρι Πότερ προτού κάνει πρεμιέρα η πρώτη
- Σάλος στη Γερμανία για τον Ζοάο Πινιέιρο: «Σκάνδαλο στο Μόναχο»
- Άνδρος: Στα 40 μέτρα το ναυάγιο «Corsage C» – Σήμερα η επιχείρηση ειδικών συνεργείων δυτών
- Ασπρόπυργος: Τραυματισμός 12χρονου που επέβαινε σε πατίνι – Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο




