Επεκτείνεται ο ποδηλατόδρομος στα Τρίκαλα
Επεκτείνεται ο ποδηλατόδρομος στα Τρίκαλα με το νέο οδόστρωμα να τοποθετείται αλλά και με παράλληλη αναμόρφωση της διαδρομής για τους πεζούς.
Τρίτο βήμα για τον επεκτεινόμενο ποδηλατόδρομο της οδού Κονδύλη. Μετά τη νέα λωρίδα για ποδήλατα στην οδό Παλαιολόγου, μετά την αναμόρφωση της οδού παλαιολόγου και τη δενδροφύτευση στη νησίδα, σειρά έχει η εκ νέου διαμόρφωση του ποδηλατόδρομου στην οδό Κονδύλη.
Αυτό γίνεται με το νέο οδόστρωμα για τα ποδήλατα και με την αναμόρφωση της διαδρομής για τους πεζούς.
Όπως τονίζει ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καταβούτας «το σημαντικό αυτό έργο δείχνει και τον χαρακτήρα μας ως Τρίκαλα, αφού δίνουμε στους ποδηλάτες και ειδικά στους μαθητές και τους αθλητές, έναν μεγαλύτερο και ασφαλέστερο ποδηλατόδρομο».
Ο πλήρης τίτλος του έργου είναι «Ανάπλαση – ενοποίηση ποδηλατοδρόμου- πεζοδρομίου Βόρειας εισόδου πόλης των Τρικάλων (οδός Παλαιολόγου – Κονδύλη) με το κέντρο».
Τα χρήματα προέρχονται από το «Πράσινο Ταμείο» και τον Δήμο Τρικκαίων και είναι μια ουσιαστική παρέμβαση στο πλαίσιο του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής κινητικότητας (ΣΒΑΚ). Ο αρχικός προϋπολογισμός ανερχόταν σε 1.200.000€.
- Σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιουρτσεβέν
- Λάρισα: Σε έξι ημέρες έληγε το δίπλωμα του 95χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο – Συγκρούστηκε με δύο οχήματα
- Σαμπαλένκα: «Αν παίζαμε στα πέντε σετ θα είχα περισσότερα Grand Slam!» – Τι λένε οι υπόλοιπες
- Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια – 24ωρη απεργία κήρυξε η ΠΝΟ
- Η Ευρώπη εκτεθειμένη και ευάλωτη – Η κρίση στο Ιράν αποδεικνύει τα ρήγματα στην ενεργειακή πολιτική
- «Ο Κήπος των Επίγειων Απολαύσεων»: Η παράσταση χορού του Σπύρου Κουβαρά στο ΔΘΠ

