«Με ενοχλεί το ‘πιστεύω’ στην αστρολογία. Η αστρολογία δεν έχει να κάνει με ‘πιστεύω’. Στο μυαλό των περισσοτέρων είναι ένας αχταρμάς» είπε αρχικά η Άση Μπήλιου.
«Είναι λίγο αστρολογία, είναι λίγο φλιτζάνι και λίγο καφές και λίγο χαρτί και να σου πω τη μοίρα σου. Νομίζουν ότι η αστρολογία είναι αυτό. Η αστρολογία απέχει πολύ από όλο αυτό. Μπορεί να θεωρείται ‘ψευδοεπιστήμη’, αλλά μπορώ να σας αραδιάσω πολλές ‘ψευδοεπιστήμες’, με την έννοια ότι δεν πληρούν τα κριτήρια, τα αυστηρά επιστημονικά κριτήρια» συμπλήρωσε.
«Για να θεωρείς τον εαυτό σου αστρολόγο δεν αρκεί να έχεις διαβάσει κάποια βιβλία και να έχεις μπει στο internet. Για να θεωρείται κάποιος αστρολόγος πρέπει να έχει σπουδάσει. Δεν μπορείς να λέγεσαι αστρολόγος αν δεν έχεις βασικές γνώσεις, αστρονομίας, γεωμετρίας και μαθηματικών» κατέληξε.
Στη συνέχεια η Άση Μπήλιου ρωτήθηκε για το τι μας επιφυλάσσει το 2023:
«Το 2023 θα έχουμε πολλές πλανητικές αλλαγές που θα ανακουφίσουν πολλά ζώδια. Μια συγκλονιστική πλανητική αλλαγή που θα έχουμε είναι ότι ο Πλούτωνας φεύγει από τον Αιγόκερω. Σε αυτή τη θέση ήταν από το 2008 και έφερε τα πάνω κάτω στην οικονομία. Ο Μάρτιος θα είναι ο πιο κομβικός μήνας του 2023. Θα έχουμε πολλές αλλαγές» υπογράμμισε.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας