Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: «Καυτή» εβδομάδα για Ταύρους, Λέοντες και ακόμη δύο - Εντάσεις, συγκρούσεις και διλήμματα θα ανάψουν «φωτιές»

Ζώδια: «Καυτή» εβδομάδα για Ταύρους, Λέοντες και ακόμη δύο – Εντάσεις, συγκρούσεις και διλήμματα θα ανάψουν «φωτιές»

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις

Ο Οκτώβριος μας αποχαιρετά και ο Νοέμβριος ξεκινά με περίεργη διάθεση. Η νέα εβδομάδα (31/10-6/11) θα είναι δύσκολη αλλά και ενδιαφέρουσα ενώ δεν πρόκειται να λείψουν οι εντάσεις και οι συγκρούσεις για τα ζώδια.

Σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, από τη μια πλευρά βρισκόμαστε σε μεσοδιάστημα εκλείψεων και από την άλλη έχουμε τον Άρη ο οποίος έχει γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους.

Ο ανάδρομος Άρης μπορεί να φέρει εντάσεις, συγκρούσεις, θυμό και εσωτερικό αναβρασμό. Μέσα στις ερωτικές σχέσεις μπορεί να υπάρξουν μπερδέματα ενώ θα βρεθούμε αντιμέτωποι με διλήμματα.

Γι’ αυτό προσοχή και σύνεση…

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπίλιου για τη νέα εβδομάδα:

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας ο Άρης έχει ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων ήδη από τις 30/10 και δημιουργεί εντάσεις και προβλήματα στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν μπορεί να εμπλακείτε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας ή να νιώσετε την ανάγκη να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας απέναντι σε κουτσομπολιά που δεν ισχύουν. Ο θυμός και ο εσωτερικός αναβρασμός που νιώθετε αυτές τις ημέρες μπορεί να σας κάνει επιθετικούς απέναντι στο ταίρι σας ή σε πρόσωπα που συναντάτε και να εκφράζεστε χωρίς να υπολογίζετε τις συνέπειες. Προσέξτε λοιπόν τι λέτε και πώς το λέτε και προσπαθήστε να είστε πιο διπλωματικοί και να κρατήσετε τις ισορροπίες εάν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με το ταίρι σας ή τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωή σας. Στις 6/11 η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην ερωτική σας ζωή. Μια σχέση που μέχρι τώρα θεωρούσατε ότι έχει σταθερές βάσεις, τώρα μπορεί να λήξει οριστικά και να ακολουθήσετε διαφορετικούς δρόμους. Εάν είστε αδέσμευτοι μπορεί να έχετε μια αναπάντεχη συνάντηση ή να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα σας ανανεώσει και θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να πειραματιστείτε σεξουαλικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο πλανήτης του έρωτα, η Αφροδίτη, βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο ζώδιο του Σκορπιού και έχει φέρει στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μάλιστα, αυτή την εβδομάδα θα σχηματίσει δύο αντιθέσεις οι οποίες θα σας επηρεάσουν άμεσα. Στις 3/11 η αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό από το δικό σας ζώδιο μπορεί να σας κάνει πιο διστακτικούς και επιφυλακτικούς απέναντι στον έρωτα και σε νέα πρόσωπα που γνωρίζετε. Θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας και δεν αποκλείεται να απομακρύνετε όποιον/α προσπαθεί να σας προσεγγίσει. Από την άλλη πλευρά, μπορεί εσείς να έρθετε αντιμέτωποι με ψυχρή συμπεριφορά από το ταίρι σας ή να νιώσετε ότι το άλλο άτομο δεν ικανοποιεί τις επιθυμίες σας. Προσπαθήστε, ωστόσο, να μην πέσετε ψυχολογικά και μη διστάσετε να εκφράσετε με ειλικρίνεια τα συναισθήματα σας. Στις 6/11 η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει αναπάντεχες εξελίξεις στα ερωτικά σας, επομένως θα πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα. Οι σχέσεις τώρα κλονίζονται και μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά από το ταίρι σας ή να νιώσετε την ανάγκη να λήξετε οριστικά μια κατάσταση. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή να γνωρίσετε ένα άτομο που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Νοέμβριος ξεκινάει με προκλήσεις για εσάς, αγαπητοί Δίδυμοι, αφού ο Άρης έχει ήδη ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας από τις 30/10. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν μπορεί να νιώσετε αρκετά μπλοκαρισμένοι και μπερδεμένοι συναισθηματικά ή να αισθάνεστε ότι οι άλλοι παίζουν με τα νεύρα σας και την υπομονή σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να βρίσκεστε αντιμέτωποι με ένα δίλημμα και να μην ξέρετε τι απόφαση να πάρετε, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να αναθεωρήσετε σχετικά με ένα σημαντικό πρόσωπο της ζωής σας. Όσο πιεστική κι αν είναι η κατάσταση μέσα στις επόμενες ημέρες, προσπαθήστε μέσα στο επόμενο διάστημα να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Στις 6/11 η ανατρεπτική αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού θα σας αναστατώσει και θα φέρει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητα σας, ενώ δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ένα συνεργάτη ή ένα άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση, η ενέργεια σας θα είναι αρκετά πεσμένη, επομένως προτεραιότητα θα πρέπει να είναι ο εαυτός σας, το σώμα σας και η ψυχική σας ηρεμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Άρη στο πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας ήδη από τις 30/10, είναι πολύ πιθανό αυτή την εβδομάδα να βιώσετε μεγάλη εσωτερική αναταραχή ή να αισθάνεστε ότι δεν ξέρετε τι θέλετε στον έρωτα. Ίσως κάποιοι από εσάς να έχετε εμπλακεί σε μια κρυφή ή μπερδεμένη κατάσταση η οποία σας προβληματίζει, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί απλώς να αισθάνεστε ότι δεν έχετε τη διάθεση και την ενέργεια να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Αντί να πιέζετε τις καταστάσεις και τον εαυτό σας, προτιμήστε να μείνετε για λίγο μόνοι σας και να αφουγκραστείτε τα συναισθήματα σας. Στις 3/11 η αντίθεση Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με μια ερωτική απογοήτευση ή ένα αίσθημα μοναξιάς. Μπορεί τώρα να συνειδητοποιήσετε ότι το άτομο που έχετε απέναντι σας δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας ή αντιθέτως εσείς οι ίδιοι να απομακρυνθείτε από ένα πρόσωπο που προσπαθεί να σας προσεγγίσει. Ωστόσο, στις 6/11 η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού έρχεται για να ταράξει τα νερά και φέρνει απρόοπτες εξελίξεις στα ερωτικά σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε την επιθυμία να κοινωνικοποιηθείτε και μπορεί να έχετε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση ή γνωριμία. Εάν όμως είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις αφού ένας από τους δύο θα διεκδικήσει περισσότερη ελευθερία.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης έχει γυρίσει σε ανάδρομη πορεία από τις 30/10 και ξεκινάει μια περίοδος κατά την οποία θα αναθεωρήσετε σχετικά με τις φιλίες σας ή κάποιες γνωριμίες που κάνατε μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Δεν αποκλείεται βέβαια να παρεξηγηθείτε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή να έρθετε σε σύγκρουση με ένα άτομο από το διαδίκτυο, επομένως προσπαθήστε να ελέγξετε τον θυμό σας και μην ξεσπάτε στους άλλους για ασήμαντους λόγους. Στις 3/11 η αντίθεση Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού μπορεί να σας απομακρύνει από τον σύντροφο σας ή από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, κάτι που θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας. Είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας με τους άλλους και να μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Η εβδομάδα αυτή κλείνει με την ανατρεπτική αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού στις 6/11, μια όψη η οποία έρχεται για να κλονίσει την ισορροπία και την αρμονία μέσα στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Οι ξαφνικοί χωρισμοί και η ψυχρότητα μέσα στις σχέσεις είναι επίσης πιθανά σενάρια, ειδικά εάν το προηγούμενο διάστημα ένας από τους δύο καταπιεζόταν. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε όσο πιο διπλωματικοί και συζητήσιμοι γίνεται και αποφύγετε τις ακρότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάδρομη κίνηση του Άρη από τις 30/10 στο ζώδιο των Διδύμων θα φέρει αναταραχές σε κομβικούς τομείς της ζωής σας, αφού θα υπάρξουν μπερδέματα και εντάσεις τόσο στην οικογενειακή σας ζωή όσο και στην καριέρα σας. Αποτελεί πρόκληση τώρα για εσάς το να καταφέρετε να κρατήσετε τις ισορροπίες ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας και στις συναισθηματικές ανάγκες των κοντινών σας ανθρώπων. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε με ψυχραιμία τα άγχη σας και μην ξεσπάτε αναίτια σε ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για εσάς. Αν είστε αδέσμευτοι εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο στο έπακρο και μη διστάσετε να πειραματιστείτε και να κάνετε συζητήσεις με ενδιαφέροντα πρόσωπα τα οποία θα σας ανανεώσουν, αφού στις 6/11 η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει αναπάντεχες συναντήσεις και γνωριμίες από το πουθενά. Εάν βέβαια είστε μέσα σε μια σχέση, μπορεί να έρθετε σε λεκτική αντιπαράθεση με το ταίρι σας, επομένως κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην γίνεστε αντιδραστικοί χωρίς λόγο.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Άρη που ξεκίνησε ήδη από τις 30/10 δεν θα είναι τόσο δύσκολη για εσάς, αφού πραγματοποιείται στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων. Ωστόσο, μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να έχετε αρκετή ένταση και ανησυχία χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο και δεν αποκλείεται να έρθετε σε αντιπαράθεση με ένα άτομο που βρίσκεται μακριά. Προτιμήστε αυτές τις ημέρες να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και την προσωπική σας εξέλιξη και μην δίνετε αφορμές για καβγάδες. Είναι γεγονός ότι με όλη αυτή την πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Σκορπιού, αυτές τις ημέρες θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα χρήματα και τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας και λιγότερο η αισθηματική σας ζωή. Στις 6/11 η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού χρειάζεται λίγη προσοχή, αφού μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες με αφορμή κάποιο οικονομικό ζήτημα ή να έρθετε αντιμέτωποι με μια αναπάντεχη αποκάλυψη η οποία θα σας απομακρύνει από το ταίρι σας. Προσπαθήστε να βρείτε μια μέση λύση στα προβλήματα και αποφύγετε τις ακραίες και τις αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και προσπαθείτε να ορθοποδήσετε από την έκλειψη που προηγήθηκε στις 25/10, τόσο η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο όσο και η επιστροφή του Δία στους Ιχθύς σάς δίνουν τη δυνατότητα να λάμψετε και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Ωστόσο, η αντίθεση Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού στις 3/11 θα δυσκολέψει λίγο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αφού μπορεί να αισθανθείτε ότι δεν έχετε τη στήριξη που περιμένατε από το ταίρι σας και δεν καλύπτονται οι συναισθηματικές σας επιθυμίες. Από την άλλη πλευρά, ίσως εσείς οι ίδιοι να σαμποτάρετε τις σχέσεις σας, διότι μπορεί να κλείνεστε στον εαυτό σας και να μην δείχνετε εμπιστοσύνη στο άτομο που έχετε απέναντι σας. Αφήστε λοιπόν τις ανασφάλειες στην άκρη και μη διστάσετε να μιλήσετε ανοιχτά για όσα σας απασχολούν. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδιαίτερα επεισοδιακό για εσάς, αφού η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού έρχεται για να φέρει κεραυνοβόλους έρωτες, απρόσμενες συναντήσεις, αλλά και αναπάντεχες εξελίξεις που θα κλονίσουν τις σχέσεις σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να λήξετε μια κατάσταση, ειδικά εάν το τελευταίο διάστημα αισθάνεστε εγκλωβισμένοι μέσα σε αυτή. Εάν όμως δεν θέλετε να φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα, να θυμάστε ότι η μόνη λύση είναι να υποχωρήσετε και να κάνετε κάποιους απαραίτητους συμβιβασμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης έχει ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων και στον τομέα που για εσάς συμβολίζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Από αυτή την εβδομάδα λοιπόν μπορεί να αρχίσουν οι εντάσεις και οι διαπληκτισμοί μέσα στις σχέσεις σας, επομένως προσπαθήστε να διαχειριστείτε τον θυμό σας και μην ξεκινάτε καβγάδες χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος. Εάν πάλι είστε αδέσμευτοι, αυτό το διάστημα δεν ενδείκνυται για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Προτιμήστε να τα βρείτε πρώτα με τον εαυτό σας και μη βιαστείτε να επενδύσετε σε ένα άτομο που θα μπει τώρα στη ζωή σας αλλά δεν σας προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά. Είναι επίσης πολύ πιθανό να επανέλθει ένα πρόσωπο από το παρελθόν και να διεκδικήσει μια δεύτερη ευκαιρία ή εσείς οι ίδιοι να αναθεωρήσετε σχετικά με έναν/μια πρώην. Και πάλι όμως, η σύγχυση και η ένταση των ημερών δεν σας επιτρέπει να δείτε τις καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση, επομένως ξανασκεφτείτε τις επιλογές σας πριν πάρετε μια οριστική απόφαση. Άλλωστε με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού αυτό που προέχει τώρα είναι να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να κλείσετε τις καταστάσεις που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους και δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν πλέον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με όλη αυτή την πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Σκορπιού, διανύετε ένα διάστημα κατά το οποίο είστε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί και νιώθετε έντονη την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με κόσμο και να βάλετε καινούριους ανθρώπους στη ζωή σας. Ωστόσο, η αντίθεση Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού στις 3/11 μπορεί να σας κάνει λίγο πιο αμυντικούς απέναντι στους άλλους και να βγάλει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες σας. Εάν αυτές τις ημέρες νιώθετε λίγο πιο μόνοι απ’ ό,τι συνήθως, μη διστάσετε να έρθετε κοντά με φίλους που σας καταλαβαίνουν. Στις 6/11 η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού είναι μια εκρηκτική όψη η οποία φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες, ξαφνικές γνωριμίες και απρόσμενες συναντήσεις. Εκεί λοιπόν που νομίζετε ότι τα έχετε όλα υπό έλεγχο, εμφανίζεται ένα πρόσωπο που θα σας ταρακουνήσει και θα σας υπενθυμίσει τι είναι η έξαψη και ο ενθουσιασμός. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να νιώσετε έλξη για ένα άτομο αντισυμβατικό ή εντελώς αντίθετο με τα γούστα σας. Το μόνο σίγουρο είναι έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, ακόμα κι αν εμπλακείτε σε μια εφήμερη περιπέτεια που θα σας ανανεώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη σε ανάδρομη πορεία πλέον στο ζώδιο των Διδύμων από τις 30/10, η ερωτική σας ζωή θα είναι στο μάτι του κυκλώνα, αφού θα νιώσετε αρκετά μπερδεμένοι σχετικά με το τι θέλετε από το ταίρι και τις σχέσεις σας. Εάν λοιπόν μέσα στο προηγούμενο διάστημα μπήκατε μέσα σε μια νέα ερωτική περιπέτεια ή ήρθε στη ζωή σας ένα νέο πρόσωπο, τώρα μπορεί να αναθεωρήσετε και να σας ενοχλήσουν πράγματα που προηγουμένως δεν είχατε αξιολογήσει σωστά. Εάν πάλι είστε μόνοι σας αυτό τον καιρό, μπορεί να μην έχετε την ενέργεια και τη διάθεση για κάτι νέο και να αποφεύγετε όσους προσπαθούν να σας προσεγγίσουν. Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για ανατροπές και εκπλήξεις, αφού η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού θα φέρει τα πάνω κάτω στις σχέσεις σας και την οικογενειακή σας ζωή. Κάποιοι από εσάς θα νιώσετε την ανάγκη να αποδεσμευτείτε οριστικά από μια καταπιεστική κατάσταση, ενώ κάποιοι άλλοι θα έχετε απρόσμενες συναντήσεις ακόμα και με άτομα από το παρελθόν. Σε όποια φάση κι αν βρίσκεστε, το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να πιέσετε τις καταστάσεις και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς να πάρετε αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας έχει μπει ξανά στο δικό σας ζώδιο από τις 28/10 και σας χαρίζει τύχη, αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και άπλετες ευκαιρίες για να βελτιώσετε τη σχέση σας και την ερωτική σας ζωή. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης γύρισε ανάδρομος στις 30/10 και δημιουργεί εντάσεις μέσα στον χώρο της οικογένειας και του σπιτιού. Καλείστε λοιπόν μέσα στο επόμενο διάστημα να διαχειριστείτε την εσωτερική ένταση που νιώθετε, αφού θα είναι εύκολο να δημιουργηθούν μπερδέματα και παρεξηγήσεις με το ταίρι σας και τους κοντινούς σας ανθρώπους. Το επόμενο διάστημα είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνετε μια παύση, να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο και να αφουγκραστείτε τα συναισθήματα σας. Ελάτε πιο κοντά στα άτομα που εμπιστεύεστε και σε εκείνους που σας έχουν αποδείξει την αγάπη και το ενδιαφέρον τους, όμως μην βιαστείτε να αφεθείτε σε κάτι αβέβαιο ή σε ένα πρόσωπο που μπορεί να επανέλθει από το παρελθόν. Το Σαββατοκύριακο θα είναι εκρηκτικό και ανατρεπτικό, αφού η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού σας φέρνει αντιμέτωπους με αποστασιοποίηση και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά που μπορεί να οδηγήσουν σε λεκτικές αντιπαραθέσεις. Προσπαθήστε να φιλτράρετε τα λόγια και τις σκέψεις σας και μην ενδώσετε σε παρορμητικές κινήσεις και ακρότητες.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024