Η βαθμολογία της Superleague μετά τη νίκη της ΑΕΚ (pic)
Δείτε τη βαθμολογία της Superleague μετά και τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ.
Η ΑΕΚ πανηγύρισε μια τεράστια νίκη επί του ΠΑΟΚ στην «OPAP Arena» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Superleague, παραμένοντας στο κυνήγι του Παναθηναϊκού.
Έτσι η Ένωση ανέβηκε στους 24 πόντους, κρατώντας τη δεύτερη θέση και είναι στο -6 από το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ την ίδια ώρα ο Δικέφαλος του βορρά έμεινε στους 16 βαθμούς και την 5η θέση, όντας κάτω από Ολυμπιακό και Βόλο.
Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός πήρε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Λαμία με σκορ 2-0, πιάνοντας έτσι στους 20 βαθμούς τον Βόλο και ανεβαίνοντας στην 3η θέση του πίνακα, όντας στο -4 από ΑΕΚ και -10 από τον Παναθηναϊκό.
Δείτε τη βαθμολογία:
- Capital Clean Energy Carriers: Υπερκάλυψη 1,75 φορές για το ομόλογο – Στο 3,75% το επιτόκιο
- Μozzart Sport: «Ανδρέας Τεττέη, η ελληνική εκδοχή του Λαμίν Γιαμάλ»
- FemTech στην Ελλάδα: αλλάζει το πρόσωπο της γυναικείας υγείας;
- Ώρα πληρωμών για συντάξεις και επιδόματα – Οι δικαιούχοι
- Τραμπ: «Βαθιά απογοητευτική» η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου – «Οι ξένες χώρες χορεύουν στους δρόμους»
- ΕΠΟ: Μια απομονωμένη διοίκηση ψάχνει διέξοδο

