Διάσημος ηθοποιός ντύθηκε Χιονάτη, πήρε όπλο και έκανε σόου σε φανάρι της Αθήνας
Ηθοποιός αποφάσισε να το ρίξει για χάρη του halloween
Ο Χρήστος Βασιλόπουλoς αποφάσισε να γιορτάσει το halloween και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο.
Ο Έλληνας ηθοποιός επέλεξε μια εκκεντρική εμφάνιση για να αποδείξει ότι και στην Ελλάδα το γιορτάζουμε με κάθε επισημότητα.
Καλεσμένος σε πάρτι ο ίδιος ντύθηκε Χιονάτη. Φόρεσε μάλιστα την κλασική στολή της ηρωίδας της Disney, το γνωστό φόρεμα σε κόκκινους, κίτρινους και μπλε τόνους και πρόσθεσε την ανάλογη περούκα με τα καστανά μαλλιά, ενώ ζωγράφισε κόκκινες καρδιές στον λαιμό του. «Έτσι, γιατί όλοι κρύβουμε μέσα μας μια Χιονάτη, ρε παιδί μου» έγραψε στα social media.
O ηθοποιός μάλιστα θέλησε να διευκρινίσει πως είναι ντυμένος Χιονάτη αλλά σε μία Ταραντίνο έκδοση. Δηλαδή σε μια επικίνδυνη version που πρέπει να φοβούνται «οι κακοί».
Κάτω από τη στολή έκρυβε ένα όπλο. Σε βίντεο θέλησε να μας δείξει πώς αντέδρασε η δική το Χιονάτη όταν της επιτέθηκε στον δρόμο ένας παρανοϊκός εγκληματίας.
Δείτε στιγμιότυπα από τη βραδιά
- Χάρις Αλεξίου: Αν ζούσες συνέχεια με τον έρωτα θα ήσουν ένας παλαβός, πρέπει να πάμε παρακάτω, να αγαπήσουμε και αλλιώς
- Ποιος φοβάται τον Ευάγγελο Βενιζέλο; – Γιατί τον στοχοποιεί το Μαξίμου
- Προφυλακίστηκε ο σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία – Δηλώνει ανακουφισμένος με τη σύλληψή του
- Ο Μαγκουάιρ εξηγεί την κίνηση – ματ του Κάρικ και «δικάζει» τον Αμορίμ
- Χανιά: Ο Ρώσος πρώην δήμαρχος και οι επαφές με τη ρωσόφωνη μαφία – Βίντεο ντοκουμέντο από την εμπρηστική επίθεση
- Κομισιόν: Ερώτηση ευρωβουλευτών για το ναυάγιο στη Χίο – Ζητούν απαντήσεις σε τρία κρίσιμα ζητήματα






