Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Halloween Party στην πόλη: Πού θα βρεις «σκοτεινά» events και spooky ατμόσφαιρα

Halloween Party στην πόλη: Πού θα βρεις «σκοτεινά» events και spooky ατμόσφαιρα

Το Halloween γιορτάζεται την 31η Οκτωβρίου και είναι η ημέρα όπου οι ψυχές των νεκρών θέλουν να «εκδικηθούν» όσους τους έκαναν κακό εν ζωή, έτσι οι άνθρωποι μεταμφιέζονται, ώστε να μην τους βρουν τα πνεύματα.

Σκαλισμένες κολοκύθες, spooky λιχουδιές, φαντάσματα, σκελετοί και βαμπίρ, τρομακτικές μελωδίες, αίματα και Halloween vibe σε περιμένει αυτές τις μέρες για να περάσεις διαφορετικά και να ξεφαντώσεις. Βάλε την πιο ωραία spooky στολή και ξεκίνα την έξοδο.

Διαβάστε επίσης: Πώς ο καφές άλλαξε τη ρότα της παγκόσμιας ιστορίας

ΙΤ Athens

Στην καρδιά των Εξαρχείων, η ομάδα του 100% Techno, απόψε 28 Οκτωβρίου, στις 00:00 οργανώνει το “Halloween Techno”, μια βραδιά με ιστούς από αράχνες, νεκροκεφαλές, χαραγμένες κολοκύθες και techno μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σολωμού 30 & Μπόταση 9, Αθήνα | Είσοδος: 8€ με μπύρα

Αρχιτεκτονική Live

Ένα από τα μεγαλύτερα ετήσια Halloween party, αφιερωμένο στη σειρά «Stranger Things» και σε ταινίες των 80’s θα είναι και φέτος εδώ. Αλλόκοτα πλάσματα βγαλμένα από ταινίες, Dj sets, arcade games και θεματικά δώρα θα σε εντυπωσιάσουν. Οπότε ετοιμάσου στις 29 Οκτωβρίου στις 22:00 να ζήσεις από κοντά την πιο «τρομακτική» εμπειρία.

Ελασιδών 6, Αθήνα | Είσοδος: 8€ με μπύρα, κρασί ή αναψυκτικό

Six D.O.G.S

Πριν από 10 χρόνια το Six D.O.G.S οργάνωσε για πρώτη φορά Halloween party και από τότε το κάνει κάθε χρόνο με εξαίρεση τα τρία χρόνια πανδημίας. Έτσι και φέτος η Αβραμιώτου θα γεμίσει με αιματοβαμμένες φάτσες και νεκροκεφαλές στις 31 Οκτωβρίου στις 21:00 για το «A Spooktacular Halloween Night! #9».  Επίσης, θα υπάρξουν και παιχνίδια με τρομακτικούς κλόουν!

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι | Είσοδος: 5€

ΕΚΕΙ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το club ΕΚΕΙ στη Λέκκα, θα έχει ένα από τα πιο «σκοτεινά» πάρτι της πόλης. Στις 23:00 ξεκινάει η φιέστα και θα υποδεχτεί όλες τις μάγισσες και τα βαμπίρ για να γιορτάσουν την επέλαση των πνευμάτων, χορεύοντας τις πιο μεγάλες επιτυχίες όλων των δεκαετιών.

Λέκκα 23-25, Αθήνα | Είσοδος: 10€ με ποτό

Death Disco

Φέτος, το πάρτι θα είναι τετραήμερο ξεκίνησε στις 27 Οκτωβρίου με το «The Cure Halloween Party» στις 22:00, συνεχίζει στις 28 με το «80’s Halloween Party» στις 23:00, την τρίτη μέρα (29/10) έχουμε «A Gothic Halloween» στις 23:00 και τέλος ανήμερα του Halloween, 31 Οκτωβρίου, θα γίνει το K-Pop Fantasy Night ” στις 23:00.

Oddity Club

Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 22:00 ένα «Epic Halloween Party» στο οποίο θα παίξουν μουσικές από τα 80’s μέχρι σήμερα, r&b, disco, trash και pop κομμάτια. Ντύσου άνετα με στολή ή χωρίς και ετοιμάσου να ξεσκουριάσεις στον χορό μέχρι το πρωί! Το κλαμπ θα είναι γεμάτο σκελετούς και ζόμπι για ένα άκρως spine-chilling mood.

Ηρακλείδων 61, Αθήνα | Είσοδος: 5€

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024