Ρέθυμνο: Στη φυλακή ο 68χρονος παππούς για τον βιασμό της εγγονής του
Η ανήλικη έπεσε για πρώτη φορά θύμα βιασμού από τον παππού της σε ηλικία περίπου 4 ετών!
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 68χρονος από το Ρέθυμνο για τον βιασμό της ανήλικης εγγονής του.
Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 68χρονος παππούς στο Ρέθυμνο προφυλακίστηκε, κατηγορούμενος για βιασμό και για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.
Τις εφιαλτικές στιγμές που ζούσε στα χέρια του παππού της περιέγραψε στους γιατρούς, αλλά και τους αστυνομικούς η σήμερα 14χρονη εγγονή του.
Η ίδια, τον Σεπτέμβριο – όπως αναφέρει το Cretapost.gr – επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της, κόβοντας της φλέβες της (!), με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου.
Εκεί, νιώθοντας ασφάλεια, έλυσε τη σιωπή της σε μία νοσηλεύτρια και της περιέγραψε τα όσα βίωνε.
Η ανήλικη έπεσε για πρώτη φορά θύμα βιασμού από τον παππού της σε ηλικία περίπου 4 ετών!
Από την ηλικία αυτή και μετά, ο 68χρονος την προσέγγιζε αρκετά συχνά για να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις του.
- Βρετανία: Η κυβέρνηση εξετάζει τις επιλογές της για ανάπτυξη ναρκαλιευτικών στον Κόλπο
- ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε πανεπιστήμιο στη Βιρτζίνια – Πληροφορίες για έναν νεκρό
- Νίκος Ζήσης: «Δεν υπήρχαν εγωισμοί στην Εθνική του 2005 – Γι’ αυτό κερδίζαμε» (vid)
- ΠΑΟΚ: Έπεσαν οι υπογραφές για το Καυτανζόγλειο – Αυτά προβλέπει η συμφωνία
- Κατέθεσε ο λογιστής του Έπσταϊν: Ποιοι πλήρωναν τον χρηματιστή, τι είπε για Τραμπ και τι ήξερε για τα θύματα
- Σημαντικές ζημιές στην Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιάς από τον σεισμό στην Καρδίτσα

