Κακοκαιρία στην Κρήτη: Στις πληγείσες περιοχές κυβερνητικό κλιμάκιο – Ανακοινώνονται μέτρα στήριξης
Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης της άτυχης γυναίκας που αγνοούνταν από χθες το πρωί
Στις πληγείσες περιοχές του Ηρακλείου Κρήτης βρίσκεται ήδη το κυβερνητικό κλιμάκιο που αυτήν την ώρα πραγματοποιεί αυτοψίες στην Αγία Πελαγία, τη Λυγαριά και το Παλαιόκαστρο ενώ αργότερα θα έχει σύσκεψη στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου.
Στη συνέχεια θα μεταβεί στη Σητεία όπου και εκεί εντοπίστηκαν προβλήματα από την κακοκαιρία για να ανακοινώσουν δέσμη μέτρων στήριξης και αποκατάστασης των ζημιών.
Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης της άτυχης γυναίκας που αγνοούνταν από χθες το πρωί, στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Πελαγίας στο Ηράκλειο. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στα ανοιχτά του κόλπου της Αγίας Πελαγίας και η επιχείρηση ανάσυρσης από δύτες και λιμενικούς, ήταν δύσκολη, λόγω και του έντονου κυματισμού.
- Ο Άρης ψάχνεται για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς (pic)
- Ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον για τα επαγγελματικά ακίνητα – «Πρωταθλητές» τα πράσινα γραφεία
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Αλλάζει ο έρωτας με τα χρόνια;
- Επίθεση από τους Χούθι λέει ότι δέχτηκε το Ισραήλ – Το Ιράν υπόσχεται απάντηση στις επιθέσεις σε πυρηνικές εγκαταστάσεις του
- Μισθοί: Οι πέντε κλάδοι με μέση αμοιβή άνω των 2.000 ευρώ




