Κακοκαιρία στην Κρήτη: Στις πληγείσες περιοχές κυβερνητικό κλιμάκιο – Ανακοινώνονται μέτρα στήριξης
Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης της άτυχης γυναίκας που αγνοούνταν από χθες το πρωί
Στις πληγείσες περιοχές του Ηρακλείου Κρήτης βρίσκεται ήδη το κυβερνητικό κλιμάκιο που αυτήν την ώρα πραγματοποιεί αυτοψίες στην Αγία Πελαγία, τη Λυγαριά και το Παλαιόκαστρο ενώ αργότερα θα έχει σύσκεψη στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου.
Στη συνέχεια θα μεταβεί στη Σητεία όπου και εκεί εντοπίστηκαν προβλήματα από την κακοκαιρία για να ανακοινώσουν δέσμη μέτρων στήριξης και αποκατάστασης των ζημιών.
Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης της άτυχης γυναίκας που αγνοούνταν από χθες το πρωί, στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Πελαγίας στο Ηράκλειο. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στα ανοιχτά του κόλπου της Αγίας Πελαγίας και η επιχείρηση ανάσυρσης από δύτες και λιμενικούς, ήταν δύσκολη, λόγω και του έντονου κυματισμού.
- Πολιτική κόντρα για τους αγρότες – «Η κυβέρνηση σαν βαμπίρ έπεσε στις επιδοτήσεις για να τις μοιράσει σε Φραπέδες»
- Ο Τζόουνς θέλει Ολυμπιακό, αλλά η Παρτίζαν ακούει προτάσεις και συζητάει με την Dubai BC
- Εργαζόμενοι: Η δεύτερη δουλειά επιστρέφει – Στόχος η κάλυψη βασικών αναγκών
- Σημάδια ανάκαμψης για το ελαιόλαδο – Οι προοπτικές για την επόμενη δεκαετία
- Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μουρίνιο: «Για εμένα κερδίσαμε 3-2» (vid)
- Γιατί η χτένα είναι… μπαμπούλας για τον σκύλο; – Ο τρόπος για να ξεπεράσει κάθε του ανησυχία



